(12) in

Niet zo handig

hallo,
ik moest de vaatwasser doen maar ik stelde het heel erg veel uit enzo maar toen werd mijn vader opeens boos van: JA NU DE VAATWASSER DOEN! toen ik dus naar de keuken liep toen zei mijn moeder:: goed hoor dat je de vaatwasser doet en toen zei ik (wat niet erugg handig was) ja ik moet het maar doen he’ ? en toen werden me ouders al een beetje boos en toen floepte dit er zomaar uit: ja wat: ik word gedwongen toch? en toen stuurde me ouders boos naar boven toe en eig moest ik denk ik naar bed toe maar toen vroeg ik weer of ik de vaatwasser mocht doen omdat ik natuurlijk niet naar bed wilde en toen zei ijn vader: stop toch eens met dat acteur gedoe! en toen zei ik weer: HET IS ECHT en toen werd ie boos op mij en toen ben ik huilend naar boven gegaan 🙁

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Minouk
Minouk
7 jaren geleden

Lieve, Zoals Pim ook al tegen je heeft gezegd; dit soort dingen gebeuren.. Ik denk dat het een kwestie van miscommunicatie is waarbij jij uiteindelijk wel de vaatwasser wilde uitruimen, maar jouw ouders dit niet serieus opvingen omdat je het eerst niet wilde doen. Je kan ervoor kiezen om er nog met elkaar over te praten als het je niet lekker blijft zitten. Hierdoor kun je het achter je laten. En het lijkt me inderdaad slim om voortaan zulke klusjes gewoon te doen, ookal heb je er even geen zin in. Je ouders moeten ook dingen doen waar zij soms… Lees verder »

Pim
Pim
7 jaren geleden

Beste, Wat een lastige situatie. Wel heel goed van jezelf dat je kan aangeven dat jij niet altijd goed zat. Soms is het ook moeilijk om alles goed te doen. Het is helemaal niet erg , dit gebeurd bij iedereen wel is. Probeer het alleen te voorkomen , dat is wel zo volwassen! 🙂 Toen je weer vroeg of je de vaatwasser mocht doen, reageerde je ouders niet serieus , omdat ze dachten dat jij ook niet serieus was. Hier kwamen natuurlijk ook beetje de frustraties van je ouders bij kijken, zij kunnen het ook niet altijd perfect doen. Dit… Lees verder »