Jeanette (42) in Vragen van ouders

Ze wil geen contact

Mijn dochter is 19 en woont sinds 2 jaar permanent bij haar vader. Zeer tegen mijn wens in. Zij wilde dit graag en ik heb dat geaccepteerd. Na een half jaar bij haar vader te hebben gewoond wilde ze helemaal geen contact meer omdat zij aangaf het niet met mijn nieuwe partner te kunnen vinden. Waarom zij hem niets vond, kon ze niet aangeven. Ze wilde mij ook niet meer zien, daar had ze geen behoefte aan. Inmiddels is er een baby bijgekomen, ze heeft deze baby nooit geaccepteerd of gezien. Uiteraard heb ik talloze keren geprobeerd met haar in contact te komen. Maar zij geeft aan daar geen behoefte aan te hebben. Ik heb mijn ex partner gevraagd te bemiddelen. Die geeft niet thuis en verspreid allerlei nare verhalen over mij tegen mijn en zijn familie. Ik ben bang dat mijn ex partner mijn dochter zo heeft gemanipuleerd dat zij niets meer van mij wilt weten. Wat kan ik nu het beste doen? Naar haar luisteren en haar niet meer benaderen, of toch volhouden en blijven proberen om in contact te komen?

2
Reacties

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
NikkiSanne Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Nikki

Lieve Jeanette, Wat een lastige situatie moet dit voor jou zijn als moeder. Ik vind het trouwens wel erg knap dat jij je verhaal hier op het forum hebt kunnen delen! Je zegt dat jij je dochter een tijd niet hebt gezien sinds zij permanent bij haar vader woont. Ook zit jij er over in dat je ex nare verhalen over jou en je nieuwe vriend verspreid en je dochter zit in over jouw nieuwe vriend/ de baby. Ik wil je graag een verhaal vertellen over mijn ervaring. Ik heb op 15 jarige leeftijd besloten om geen contact meer te… Lees verder »

Sanne

Hoi Jeanette, Wat goed dat je om advies vraagt op het forum! Het lijkt me een lastige situatie waar je je in bevindt. Ik snap heel goed dat je bang bent dat je het contact met je dochter verliest. Toen mijn ouders gingen scheiden, heb na een tijd besloten om permanent bij mijn moeder te blijven wonen. Dit was vooral vanwege praktische redenen, maar mijn vader heeft dit altijd geaccepteerd. Ik was heel erg bang om met deze beslissing mijn vader te kwetsen, maar omdat hij naar mij bleef luisteren en het accepteerde viel er een last van mijn schouders.… Lees verder »