Tiene (45) in Vragen van ouders

Ouder samen dingen doen

Hallo allemaal!
Ik heb een vraag. Wie heeft gescheiden ouders die eerst nog veel samen deden met de kinderen maar toen er een nieuwe partner in het leven kwam van de vader dit een stuk ingewikkelder werd? Ik zou zo graag een paar dagen langs gaan bij mijn kind (zoon 7 jaar en we zijn uit elkaar gegaan toen hij 4 was) op zijn vakantie adres waar hij zal verblijven alleen met zijn vader maar de vriendin van mijn ex wil dit niet. Het zou alleen gaan om 1 of 2 dagen met wellicht avond eten. Slapen doe ik in een ander hotel. Hoe hier mee om te gaan?

2
Reacties

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
AnneDanique Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Anne

Hoi Tiene! Goed dat je je vraag hier op het forum plaatst. Je wil graag langsgaan op het vakantieadres van je zoon, maar de vriendin van de vader van je zoon wil dit niet. Lastige situatie! Ik kan me goed voorstellen dat je nu niet weet wat je moet doen. Bij mijn ouders was de verdeling van waar ik woonde altijd heel strak gescheiden: als ik bij mama was, zag ik papa ook echt niet, en bij papa zag ik mama niet. Op een bepaalde manier bood dat voor mij wel duidelijkheid en kan ik me niet herinneren dat ik… Lees verder »

Danique

Goedemiddag Tiene, Wat fijn dat je ons forum hebt gevonden. Bedankt voor het plaatsen van je bericht. Wat zal dat lastig zijn om je zoontje minder te zien. Mis je hem veel? Toen mijn ouders uit elkaar gingen vond ik het erg lastig dat ik altijd één van de ouders moest missen. Daar waar we eerst nog met z’n allen altijd samen waren, miste ik ineens mijn vader of mijn moeder (afhankelijk van bij wie ik was). Wat voor mij erg geholpen heeft is dat ik op een gegeven moment met mijn vader ben gaan skypen. Het is niet hetzelfde… Lees verder »