Angie (42) in Vragen van ouders

Kennismaken

Hallo kanjers,
Ik ben al ruim 3 jaar uit elkaar met de vader van mijn kinderen (13 en 10). Inmiddels heb ik een vriend en hij heeft 2 kinderen alleen wel een stuk jonger (9 en 6). Wij kennen elkaar al, maar omdat hun moeder een tijd heeft gegeven, voordat ik echt contact met de kinderen mocht hebben. Nu is het in april zover (waar ik heel blij mee ben). Zijn kinderen vragen ook naar mij, want hiervoor was het altijd wel gezellig. Ook onder de 4 kinderen was het leuk.
Nu wil ik iets leuks doen voor de kinderen van mijn vriend. Wij hebben al bedacht dat ik gezellig bij hen ga eten (zonder mijn kinderen). Ik ben altijd van het koken, of iets lekkers mee brengen. Of een kleinigheidje, maar dat is misschien alsof het een omkoop is. Hebben jullie hierover een gedachten/ideeën?tips? Alvast bedankt voor het meedenken.

Veel liefs, Angie

3
Reacties

avatar
3 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
DaniqueSabineSimone Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Danique

Hoi Angie! Wat fijn dat je ons forum hebt gevonden en je vraag met ons deelt. Wanneer ik je berichtje leest wordt ik daar meteen enthousiast van! Wat een leuk idee om iets lekkers mee te brengen! Ik vond het als kind altijd erg leuk om samen iets lekkers te koken. Misschien kun je cakejes bakken, meenemen en samen versieren? Ik was 13 toen mijn ouders gingen scheiden en mijn broer 15. Toen ontmoete mijn moeder een man met 2 kinderen; een jongen van 13 en een meisje van 9. Mijn stiefvader bracht ook weleens een cadeautje mee. Maar als… Lees verder »

Sabine

Lieve Angie, Wat goed dat je met je vraag bij Villa Pinedo komt. Allereerst wil ik je een groot compliment geven over hoe je het hebt gerespecteerd om nog even uit beeld te blijven en alle partijen wat tijd hebt gegeven. Ik vind je vraag heel leuk want de vriendin van mijn vader zou hier nooit mee bezig zijn helaas maar ik had het gewaardeerd als ze dat wel zou doen. Misschien is het een idee om iets wat jullie met zijn vieren (en in de toekomst met zijn zessen) kunnen doen mee te nemen? Een leuk spel, of taart/cake/toetjes… Lees verder »

Simone

Hoi Angie, Wat fijn dat je het Villa Pinedo Forum hebt gevonden. Ik vind het heel mooi om te lezen dat je zo over deze ontmoeting nadenkt. Dat is al een super begin! Leuk dat jij bij jouw nieuwe vriend gaat eten met zijn kinderen. Ik denk dat dat een goede activiteit is voor een eerste echte ontmoeting. Hierdoor zijn de kinderen namelijk lekker in hun eigen vertrouwde omgeving. Lekker koken, of iets anders lekkers (toetje; in de vorm van een leuke taart) meenemen zoals je zelf zegt lijkt mij een goed idee. Liefde gaat immers door de maag hè… Lees verder »