Sarah (37) in Vragen van ouders

Delen onveilige situatie

Eerder heb ik al een vraag gesteld over de lastige situatie waar ik, mijn ex en mijn zoontje nu inzitten.
Ik heb afgelopen zondag een gesprek met mijn ex gevoerd, zonder aanwezigheid van ons kind. Mijn ex ging helemaal uit zijn dak, schreeuwen, zich groot maken. Ik heb het gesprek afgebroken en ben gegaan. In overleg ben ik met onze zoon van 6 wel weer thuisgekomen, op de voorwaarde dat mijn ex rustig bleef. Mijn ex was net een week op skivakantie geweest. Bij het naar bed gaan, had mijn zoontje en huilbui van 20 minuten. Ik vermoed een uiting van de spanning die voelbaar aanwezig was. Ik voelde een matras voor mezelf op zolder gelegd, maar voelde me de hele nacht onveilig door de ongeremde reacties van het gesprek die middag. In overleg met veilig thuis logeren we nu even bij mijn ouders. Mijn zoontje heeft nog geen vragen gesteld waarom we niet naar huis gaan en ook niet naar zijn vader gevraagd. Maar ik weet ook eerlijk gezegd niet waar ik goed aan doe om te vertellen. Moet ik m uitleggen dat papa en mama boos zijn op elkaar en dat we daarom bij opa en oma logeren? Ik weet het even niet, dus alle tips en adviezen zijn welkom

2
Reacties

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
DaniëlleJaimy Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Daniëlle

Hoi Sarah, Bedankt voor je berichtje hier op het forum, ik weet zeker dat andere ouders en kinderen hier ook wat aan zullen hebben. Wat een moeilijke situatie is het waar jullie in zitten, ik kan me voorstellen dat dat erg beklemmend is. Om te beginnen is het heel erg goed dat je zo snel al de knoop hebt doorgehakt en besloten hebt om voor jou en je zoontje te kiezen, dat is zo belangrijk! Zelf heb ik ook te maken gehad met huiselijk geweld, en vooral bewust toen ik 15-16-17-18 jaar was. Ik woonde vooral bij mijn moeder. Mijn… Lees verder »

Jaimy

Haii Sarah, Wat een heftig bericht. Ik vind het dapper dat je dit hier durft te vragen en te vertellen. Ik heb vroeger ook in zo’n soort situatie gezeten, 2x zelfs. Mijn moeder is namelijk in een blijf van mijn lijf huis terecht gekomen toen ze ging scheiden van mijn vader. Ik was toen een half jaar dus weet hier niets vanaf. We hebben daar ongeveer een half jaar gezeten dus mijn eerste verjaardag was ook daar. Toen zijn we in een flatje terecht gekomen. Mijn moeder ontmoette toen een man waarmee ze ging samen wonen in ons huis. Ze… Lees verder »