Nieuwe partner

Hoe gaan jullie om met vader/moeder die meteen na de scheiding een nieuwe partner heeft? (tijdens huwelijk is deze relatie ontstaan)
Welke afspraken hebben jullie gemaakt met jullie ouders en voelt dat goed ? wat zouden jullie graag anders zien en wat zou voor jullie de ideale situatie zijn?

3
Reacties

avatar
2 Comment threads
1 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
EmmaAmélieNadine Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Nadine
Advies van jongeren
Nadine

Hoi Emma, bedankt voor je berichtje op het forum. Mijn moeder heeft haar nieuwe partner (inmiddels is ze met hem getrouwd) leren kennen toen ze nog samen was met mijn vader. Eerst vertelde mijn moeder dat ze bij mijn vader weg zou gaan en een week later kwam het bericht dat ze al een tijdje iemand anders had. Het is inmiddels 5 jaar geleden, maar ik herinner het me nog als de dag van gister. Het heeft een enorme impact op mij gehad. Ik zag natuurlijk wel dat het niet altijd lekker liep tussen mijn ouders, maar toch hoop je,… Lees verder »

Leeftijd
26
Emma
Advies van jongeren
Emma

Wat een mooie reactie. Je beschrijft goed wat het met je deed en hoe je duidelijk hebt aangegeven wat je wilde en niet wilde. Knap dat je haar geluk zag en dit ook zo benoemt. Lijkt me heel lastig!
Je zegt dat je vertrouwensbreuk behoorlijk was en nog steeds wel een probleem is dat er nog restjes zijn gebleven. Hoe heeft je vader dit verwerkt en voelde je ook medelijden voor hem?

Amélie
Advies van jongeren
Amélie

Beste Emma, Bedankt voor het stellen van uw vraag. Ik heb persoonlijk geen ervaring met een relatie die tijdens het huwlijk nog ontstaan is, maar mijn vader had wel binnen enkele maanden een nieuwe vriendin. De afspraken die u daarover maakt de het kind/de kinderen zijn afhankelijk van de leeftijd maar ook de individuele behoefte van het kind. Ik was 6 toen mijn oudders scheiddn en ik heb altijd gevonden dat alles veel te snel ging. Bij de derde date hebben we haar al ontmoet terwijl ik daar helemaal niet aan toe was. Ook samenwonen en trouwen ging voor mij… Lees verder »

Leeftijd
18