Demi (17) in

Wie kan ik vertrouwen?

Mijn ouders zijn nu ongeveer 2,5 jaar gescheiden en heb er best veel moeite mee ik zit er steeds maar tussen en de ene ouder zegt dit en de andere ouder zegt dat en mensen om mij heen zeggen ook allerlei dingen. Ik weet gewoon niet wie ik wel en niet kan vertrouwen. Ik heb het gevoel dat ik m’n eigen gevoel niet eens meer kan vertrouwen. Wat kan ik doen

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Iris
1 jaar geleden

Hee Demi, Goed dat je je verhaal hier deelt! Je vertelt dat je steeds maar tussen je ouders in zit en dat iedereen om je heen wat anders zegt. Een vervelende situatie is dat. Ik herken het wel. Mijn ouders vertellen vaak het tegenovergestelde. Mama zegt bijvoorbeeld dat ze nog geld krijgt van papa en papa zegt dat hij nog geld krijgt van mama. En zo waren er nog meer dingen. Ik heb me lang afgevraagd hoe het zit en me ook afgevraagd wie er tegen mij loog. Ook had ik het gevoel dat mijn ouders wilden dat ik aan… Lees verder »

V.
V.
1 jaar geleden

Hoi Demi, Wat fijn dat je Villa Pinedo hebt gevonden en dit wil delen! Ik herken het helemaal wat je allemaal schrijft! Nu ik zelf uit huis ben is het al een stuk minder, maar af en toe gebeurd het nog steeds wel eens. Gelukkig heb ik heel duidelijk met mijn ouders besproken dat ik dit een lastige situatie vind. Ze proberen er veel meer rekening mee te houden en doen echt hun best, maar soms komt er nog steeds wel eens een opmerking… Dan zeg ik ook altijd: “Hier wil ik het niet over hebben! Bespreek maar met papa/mama”… Lees verder »