Amandel (11) in

Waarom schelden ouders?

Waarom schelden ouders tegen elkaar.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Pip
Pip
1 jaar geleden

Hoi Amandel, dat is een hele goede vraag. Waarom doen ouders dat nou hè?! Heb jij hier zelf ook ervaring mee? Ik in ieder geval wel en ik werd hier altijd best verdrietig van. Als mijn ouders ruzie maakten probeerde ik altijd iets voor mezelf te gaan doen, bijvoorbeeld buitenspelen of muziek luisteren. Maar eigenlijk is het natuurlijk niet onze taak om iets anders te gaan doen als onze ouders ruzie maken, ze zouden dat natuurlijk gewoon niet moeten doen waar wij bij zijn. Zoals Cas ook schrijft mag je hier dus ook best wat van zeggen. Dat is best… Lees verder »

Gwen
1 jaar geleden

Lieve Amandel, lastig is dat he. Het is natuurlijk heel lastig om dat te horen want het is niet leuk wanneer 2 mensen waar je van houd zulke gemene dingen tegen elkaar zeggen. Ouders doen dit vaak omdat ze dan niet weten hoe ze moeten reageren, ze kunnen dan niet zo goed bedenken wat ze willen zeggen dus gaan ze maar schelden ( wat natuurlijk nergens voor nodig is ). Mijn advies is om je er niet te veel van aan te trekken, denk maar zo dat ze het niet zo gemeen bedoelen maar dat ze even niet uit kunnen… Lees verder »

Cas
Cas
1 jaar geleden

Hoi amandel, Wat goed dat je je vraag op het forum stelt! Toen ik ongeveer jou leeftijd was gingen mijn ouders uit elkaar. Ik heb die ook wel eens ruzie horen maken waar lelijke woorden bij kwamen kijken. Dat was voor mij af en toe heel naar. Ik snap ook heel goed als jij het niet fijn vindt dat je ouders lelijke dingen tegen elkaar zeggen. Soms zijn ouders heel boos op elkaar en zeggen ze lelijke woorden die ze eigenlijk niet tegen elkaar zouden moeten zeggen. Het is ook niet goed om tegen elkaar lelijk te doen. Maar als… Lees verder »