devanja (14) in

Een leuke kerst en nieuwjaar

Hoi allemaal mijn ouders hebben afgelopen maand besloten om te gaan scheiden. Maar mijn moeder heeft al een nieuwe vriend. Dat is heel snel gegaan. Mijn moeder is nu in Texas en komt over 3 maanden pas terug. Nou is mijn vraag hoe moet k nou toch een leuke kerst en nieuw jaar hebben. (Met nieuw jaar zouden mijn ouders 20 jaar zijn getrouwd)

2
Reacties

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
AmélieAnne Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Amélie
Amélie

Beste Devanja, Wat goed dat je hierheen komt met je vraag! En heel vervelend voor je dat je moeder 3 maanden weg is… Ik snap heel goed dat je de feestdagen ook met haar wil vieren. Mijn ouders zijn al gescheiden toen ik 6 jaar oud was, dus ik kan me eigenlijk niet eens meer kerst herinneren met beide ouders. Hoewel de eerste keer voor jou nu waarschijnlijk heel raar zou voelen, en misschien ook minder leuk, hoeft dat niet zo te zijn! Je kunt het ook positief inzien (ik weet dat dat lastig is maar ik hoop dat dat… Lees verder »

Anne
Anne

Hé Devanja! Wat goed dat je hier een berichtje schrijft en wat een super stomme situatie. Ik kan me goed voorstellen dat het hartstikke verwarrend en vervelend is dat alles zo snel gaat. En nu ben je de komende drie maanden ook nog zonder je moeder … wat stom! Kerst en nieuwjaar staan voor kinderen van gescheiden ouders altijd een beetje bekend als dagen met een dubbele lading. Aan de ene kant zijn het gezellige feestdagen en aan de andere kant is het vaak ‘gedoe’ omdat je moet kiezen bij wie je bent, of omdat je één van je ouders… Lees verder »