"Aan alle gescheiden ouders"

Bestel het boek met tips en adviezen van deskundigen

'Mijn ouders? Die zijn echt goed gescheiden.'

Elk jaar krijgen 70.000 thuiswonende kinderen te horen dat hun ouders gaan scheiden. Soms gaat het goed, vaak ook niet. Dat kan anders. Marsha Pinedo, oprichter van Villa Pinedo – dé online community voor kinderen met gescheiden ouders – neemt je in dit boek bij de hand.

In Aan alle gescheiden ouders laat Marsha de kinderen zelf aan het woord, in persoonlijke verhalen die iedere ouder zullen raken: wat zij meemaken, voelen en denken. Op een indringende manier openen deze kinderen je de ogen, aangevuld met tips en adviezen van deskundigen en oefeningen waar je meteen iets mee kunt. Zodat jouw kind later kan zeggen: ‘Mijn ouders? Die zijn echt goed gescheiden.’

DSC_6724

Boek

Aan alle gescheiden ouders

Wil jij het boek "aan alle gescheiden ouders" bestellen? Dat kan door op de onderstaande button te drukken. Wanneer je via deze site het boek bestelt, wordt er €1,86 gedoneerd aan onze Stichting. Wij willen je dan ook vriendelijk vragen deze link te gebruiken bij het bestellen van het boek. Alvast hartelijk bedankt!

Dit boek is een hartenkreet van kinderen om niet in een vechtscheiding te vallen. Het hele proces van scheiden komt aan bod, maar dan vanuit de positie van het kind en vooral waar het belang van het kind voorop staat.

~ Frans

“Onmisbaar voor gescheiden ouders om te ervaren dat een scheiding helemaal niet meevalt voor kinderen. En verplichte literatuur voor ouders die van plan zijn te gaan scheiden, om ze te leren rekening te houden met dat wat het meest dierbaar is, jullie kinderen.”

~ Els

“Een must voor alle ouders die gaan scheiden, in een scheiding zitten of gescheiden zijn. Ik raad cliënten in mijn praktijk als scheidingsadvocaat en mediator aan dit boek te lezen. Ik krijg van iedereen positieve reacties terug!”

~ Mediator

“Kippenvel bij het lezen van het boek van Marsha Pinedo 'Aan alle gescheiden ouders'. Aan te raden aan alle ouders/betrokkene van/in een scheiding. Ook als het al een tijd geleden is. Erg verhelderend, duidelijk en prachtig geschreven.”

~ Rachel

"Een ieder die problemen heeft met de volwassene te blijven, de verantwoorde en liefdevolle ouder raad ik aan dit boek te lezen en te luisteren naar wat de kinderen zeggen, soms zelfs smeken. Laat je kind niet erger de dupe worden van je scheiding dan nodig is."

Yvette

"Ruim 20 haar geleden zijn mijn ouders gescheiden, dit boek beschrijft onder andere hetgeen ik lastig vond maar nooit goed kon omschrijven. In mijn werk heb ik veel te maken met kinderen van gescheiden ouders. De ouders informeer ik altijd over dit boek omdat mijn inziens iedere ouder die gescheiden is dit boek moet lezen om zo te zien wat het voor een kind kan betekenen en hoe je je kind kan begeleiden."

Kim

"Zo mooi hoe het kind in dit boek centraal staat en kinderen zelf aan het woord zijn. Wat soms als ouder zijnde ook wel confronterend is, maar op een goede manier. Je kunt hier als ouder namelijk alleen maar van groeien. Door het boek leer je als ouder echt door de ogen van je kind kijken. Een aanrader voor iedere gescheiden ouder."

Myra

"Een boek welke elke gescheiden ouder zou moeten lezen om beter te kunnen begrijpen hoe kinderen de scheiding ervaren. Tevens is dit boek een aanrader voor leerkrachten, therapeuten en andere hulpverleners, die met kinderen te maken hebben waarvan de ouders gescheiden zijn of gaan scheiden."

Mone