Marsha Pinedo: “Kinderen wijzer dan ouders”

Marsha Pinedo
12 sep 2014

Dat zelfs kleine kinderen in staat zijn om ouders simpele adviezen te geven, kon Marsha in de uitzending van ‘Dit is de Dag’ op Radio 1 bevestigen. “Kinderen zijn heel wijs. Zeker op het moment dat ouders gaan scheiden is hun wijsheid vaak ver weg. Ook kleine kinderen zijn in staat om hele simpele adviezen te geven”. Het was dan ook geen toeval dat Marsha op deze dag bij de radio aanschoof, 12 september is namelijk de nationale Dag van de Scheiding.

Dag van de Scheiding

De laatste jaren is het onderwerp ‘echtscheiden’ volop in het nieuws. En dat is niet voor niets, want één op de drie huwelijken strandt, zo blijkt uit cijfers van het CBS. Daarom heeft de vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators, kortweg vFAS genoemd, de jaarlijkse ‘Dag van de Scheiding’ in het leven geroepen.

Online Workshop

Villa Pinedo heeft op de ‘Dag van de Scheiding 2014’ een gratis online workshop en het e-book beschikbaar gesteld, voor iedereen die daar belang bij heeft. Je kunt nog steeds de workshop volgen, klik hier voor meer informatie over de online workshop.