Kim (16) in

Stiefouders in beide huizen

Ik heb al sinds m’n 4e gescheiden ouders en heb sindsdien ook te maken met stiefouders. Er is altijd gezeik thuis bij beide huizen en ik weet echt niet meer hoe ik er mee om moet gaan

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Fleur
17 dagen geleden

Hi lieve Kim! Dankjewel voor het delen van jouw ervaring op het forum van Villa Pinedo. Dat is erg dapper van je. Ik herken veel van wat je schrijft, mijn ouders zijn namelijk ook gescheiden en mijn vader kreeg na ongeveer 2 jaar een nieuwe vriendin. Ik weet nog goed dat ik dat heel erg aan moest wennen. Mijn vader met een andere vrouw dan mijn moeder zien vond ik zo gek. Wat mij vooral bijgebleven is, is dat het allemaal ontzettend snel ging. Ze was al snel bijna iedere dag bij ons thuis en bleef dan ook eten en/of… Lees verder »

Britt
22 dagen geleden

Hee Kim, wat goed dat je het forum hebt gevonden en hier je vraagt op hebt gedeeld. Vervelend om te lezen dat er altijd gezeik is bij je thuis. Ik kan mij voorstellen dat dit lastig kan zijn voor je. Mijn ouders zijn ook gescheiden toen ik 4 jaar oud was en daarna kwamen inderdaad ook stiefouders in beeld. Ze willen waarschijnlijk beide het beste voor je, maar toch kan dit soms anders overkomen, herken je dit? Wat voor mij altijd hielp in zo’n situatie was om even afleiding te zoeken. Wat bijvoorbeeld hielp was om even een rondje te… Lees verder »