Koningin Maxima op bezoek bij Villa Pinedo

Marsha Pinedo
17 jan 2015

Niemand wist dat ze zou komen. De verrassing was dus erg groot toen koningin Máxima namens het Oranjefonds op bezoek kwam bij Villa Pinedo. Tijdens haar bezoek sprak Máxima met enkele van onze jongeren over de rol die Villa Pinedo speelt bij de verwerking van de scheiding van hun ouders.

Zes jongeren hebben uitgebreid met koningin Máxima gesproken over de rol die Villa Pinedo speelt bij de verwerking van de scheiding van hun ouders. Koningin Máxima sprak met de jongeren over de trainingen die zij geven aan scheidingsprofessionals (rechters, mediators e.a.), hoe het is om op de redactie te werken en elke dag vragen van kinderen en gescheiden ouders op het forum te beantwoorden.

VillaPinedoMaxima

Blauw Bloed zat in het complot en was er ook bij, die aflevering zie je vanaf 4.20 min hier. Het RTL Nieuws was er ook bij, deze uitzending kun je hier bekijken. Het Algemeen Dagblad heeft een artikel geschreven over het bezoek. Ook is Linda Nieuws op de hoogte van onze ontmoeting, evenals De Oranjes zelf!

VillaPinedoMaxima 2

Het Oranje Fonds is in 2002 ontstaan toen het als cadeau werd aangeboden aan koning Willem-Alexander en koningin Máxima bij hun huwelijk. De twee zijn het beschermpaar van het fonds en ook heel betrokken bij het werk en de projecten die het doel steunt.