Logo Villa pinedo small
Logo Villa pinedo small

'Kerst bij pa of ma?' Buddycoördinator Rianne geeft tips in VROUW

Door: Villa Pinedo

0

Geplaatst op: 12-12-2018

DEEL dit mediabericht MET ANDEREN

Reacties (0)

Reageer op dit mediabericht 📝

Laat ons weten wat je ervan vindt!

Meer mediaberichten voor jou

Villa Pinedo in Het Parool

Villa Pinedo in Het Parool

Scheiden kán goed gaan, zegt Marsha Pinedo (45).  Als ouders maar door de ogen van hun kroost willen kijken. Op Villapinedo.nl leren kinderen dat ze niet voor hun ouders moeten zorgen.Bekijk het volledige artikel

08-09-2016

Lees nieuwsbericht
NU.nl: Sanne werd gevraagd voor directeursrol: 'Gekozen om wie ik ben'

NU.nl: Sanne werd gevraagd voor directeursrol: 'Gekozen om wie ik ben'

Of het nu om een boerderij of een organisatie met honderden werknemers gaat, het overnemen van een bedrijf is geen sinecure. In een reeks met verschillende artikelen vraagt NU.nl (kersverse) opvolgers hoe het ze vergaat in hun nieuwe rol. Sanne Abrahams (36), directeur van Villa Pinedo, vertelt hoe het voor haar is om deze rol van Marsha Pinedo over te nemen. Ik kan het niet voor iedereen 100 procent goed doen, maar ik kan wel luisteren naar de verschillende perspectieven.Wat hoop je de komende tijd te bereiken met de stichting?"Nog meer verschil maken voor  kinderen en jongeren met gescheiden ouders. Ze voelen zich vaak alleen of verantwoordelijk voor volwassen zaken. Er gebeurt veel meer achter de voordeur dan we op het eerste gezicht kunnen zien, maar we lijken onze ogen er ook voor te willen sluiten of pas te openen als specialistische hulp nodig blijkt."Lees het artikel op NU.nl hier.

21-02-2022

Lees nieuwsbericht
Podcast 'contactverlies' Kindbehartiger

Podcast 'contactverlies' Kindbehartiger

Kindbehartiger Marieke Lips maakt een podcast met verhalen. Ze biedt inzicht in de positie van kinderen en hun behoeftes. Vol met tips. In deze aflevering gaat Marieke in gesprek met twee jongeren van Villa Pinedo. Als Buddy ondersteunen zij kinderen rondom de scheiding van hun ouders. Binnen deze podcast staat het thema contactverlies centraal. Er kunnen verschillende redenen aan ten grondslag liggen waarom het contact tussen een kind en een ouder (tijdelijk of voor de langere termijn) verloren gaat. Twee jongeren vertellen hierover vanuit hun beleving als kind en hoe zij er nu als jongvolwassenen op terugblikken. Ze vertellen over de aanleiding van het contactverlies, over hoe oud ze waren, de gevoelens en gedachten die er speelden als ook over wat zij nodig hadden. Twee mooie kwetsbare en ook liefdevolle verhalen die zoveel meegeven.De podcast luister je hier.Ken je onze open brief 'Aan alle gescheiden ouders met wie wij het contact (even) zijn verloren' al?

25-11-2022

Lees nieuwsbericht