Kimberly (13) in

Zelf kiezen

Op welke leeftijd mag je kiezen bij wie je mag wonen? Ik ben namelijk heel erg bang bij mijn vader..

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Amber
Amber
25 dagen geleden

hoi Kimberly
ik zou op internet zoeken naar het kinder rechten verdrag

https://www.unicef.nl/over-unicef/kinderrechten
hier ⬆️

ik hoop dat ik je help hier mee

Renée
25 dagen geleden

Hoi lieve Kimberly, Wat goed dat je je vraag gesteld hebt op het forum en wat vervelend dat je je niet op je gemak voelt bij je vader thuis. Ik voelde me soms ook niet zo fijn bij een van mijn ouders. Op die momenten kon ik mijn ouders gelukkig vertellen bij wie ik op dat moment meer wilde zijn. Misschien kun jij ook met je ouders kletsen over bij wie je even liever bent. Dat is natuurlijk best wel spannend, dus misschien is het wel makkelijker om dit met je moeder te bespreken en dat zij het dan met… Lees verder »

Last edited 25 dagen geleden by Renée
Sangita
25 dagen geleden

Lieve Kimberly, Wat fijn dat je ons forum gevonden hebt en hier je vraag stelt. Ik zou je willen aanraden het stukje van Nadine eens door te lezen via deze link: https://www.villapinedo.nl/blog/zelf-kiezen/. Ik was zelf een jaar of 15 toen ik de keus maakte om in eerste instantie bij mijn vader te gaan wonen. Op papier stond bij mij echter wel dat zodra ik daar klaar voor was de co-ouderschap in ging. Mijn vader vond het namelijk heel belangrijk om uiteindelijk de band met mijn moeder weer te versterken. Ik heb er uiteindelijk zelf voor gekozen om deze band weer… Lees verder »

Jonah
25 dagen geleden

Hey,
Op jou leeftijd (totdat je 17 bent) zijn het je ouders die uiteindelijk beslissen, maar daarbij moeten ze wel luisteren naar wat jij wil. Geef dit dus vooral aan aan je ouders!
Succes
Jonah