anoniem (14 jaar) in

Ze kwetst me

al 5 maanden zijn mijn ouders uit elkaar,
nu zie ik mijn moeder niet meer omdat zij een nieuwe vriend heeft, zij zou terug komen bracht haar spullen, kreeg ruzie met mijn vader aan de telefoon en haalde haar spullen weer op. de week daarna woont ze met een andere man (haar nieuwe vriend samen). nu zou ze een appartement gaan zoeken om ons weer op een normale manier te zien. ze had het beloofd en laat ons nu weer zitten, ze gaat geen appartement zoeken.
wat moet ik doen? ze blijft mijn moeder maar ze kwetst me al vaak genoeg…

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Roy
Roy
23 dagen geleden

hoi! jeetje wat een ontzettend vervelende situatie.. ik kan me goed voorstellen dat het je verdrietig maakt.. wat naar om te lezen dat het je zo kwetst. weetje, het belangrijkste in deze situatie is om deze vervelende gevoelens even te voelen. als je zo probeert weg te stoppen, komen ze later terug maar dan 10 keer erger. ik weet hoe het is om gekwetst te worden door je moeder.. en dat is inderdaad niet fijn. weet dat je niet enige bent, zoals jij en ik zijn er nog veel meer kinderen die zich gekwetst voelen. probeer er altijd over te… Lees verder »

Romee
26 dagen geleden

Hoi anoniem, Bedankt voor je vraag op ons Forum, wat fijn dat je ons hebt gevonden! Omdat ik mij voor een deel in jouw verhaal herken zou ik deze graag met jou willen delen. Hopelijk heb je hier iets aan en kan je dit meenemen. Toen mijn ouders uit elkaar gingen had mijn vader ook direct een nieuwe vriendin waarmee hij ging samenwonen. Ik vond het erg lastig dat ik gelijk met mijn stiefmoeder moest wonen en was hier erg boos en verdrietig over. Hierdoor had ik namelijk het gevoel dat ik geen tijd kreeg om aan de nieuwe situatie… Lees verder »

Sasha
26 dagen geleden

Lieve anoniem, Dankjewel voor het delen van jouw dilemma. Ik kan me voorstellen dat het pijn doet wanneer je moeder zich niet houdt aan haar woorden. Het verdiet dat je ouders uit elkaar gaan is al groot genoeg. Voor mij voelde het alsof mijn hele leven op zijn kop stond, alsof ik nergens meer op kon rekenen. Als één van je ouders dan ook allerlei dingen zegt, maar die niet nakomt doet dat extra veel pijn en voel ik me soms heel alleen. Ik wil dat mijn ouders altijd voor me klaar staan, ookal zijn ze zelf niet helemaal blij.… Lees verder »

Michelle
26 dagen geleden

Lieve Anoniem, Wat dapper dat je jouw verhaal deelt met ons! Ik heb zelf geen soortgelijke situatie meegemaakt maar ik kan me voorstellen dat dit super moeilijk is voor jou! Hoe gaat het met je nu je ouders uit elkaar zijn? Je verteld dat je moeder een aantal dingen heeft gezegd zoals terug komen en een appartement zoeken, maar dit niet is nagekomen. Hoe is dit voor jou? In je berichtje vertel je al dat je je meerdere keren gekwetst voelde, dit snap ik. Ik zou hetzelfde hebben gehad en ook niet zo goed meer weten wat ik zou moeten… Lees verder »