Anoniem (17) in

We zijn hecht en close

Ik wil op een of andere manier wil ik niet dat mijn vader een nieuwe vriendin krijgt.
Dit is niet omdat ik het hem niet gun maar omdat wij met z’n alle na de scheiding zo hecht en close zijn geworden, dat ik dan bang ben dat dat nooit meer hetzelfde zal zijn. En wat als ik haar niet leuk vind? Of als ik haar juist wel leuk vind, is dat dan oneerlijk tegenover mijn moeder? Want met mijn moeder hebben we ook een super goede band.

Die keuze is natuurlijk niet aan mij maar omdat het zo nieuw voor me is, weet ik niet zo goed wat ik er nou precies van moet vinden en hoe ik erop moet reageren.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Pleun
19 dagen geleden

Hey jij! Wat dapper dat jij je gevoel hier deelt.En ik kan je vertellen, ik snap je gevoel helemaal! Het is helemaal niet gek dat je niet weet hoe je met deze nieuwe situatie moet omgaan. Dus neem vooral de tijd om te ontdekken hoe jij je voelt en wat je er van vind. Toen mijn ouders gingen scheiden kreeg mijn vader ook een nieuwe vriendin en ik kan me nog goed herinneren dat ik me precies zo voelde. Want in de tussentijd was ik helemaal gehecht geraakt aan ons gezinnetje van 3 en alle quality time die ik had… Lees verder »

Amélie
22 dagen geleden

Mijn ouders zijn al gescheiden van mijn 5. Mijn mama had eerst een vriend maar nu heeft ze al iemand anders, ik vind hem niet zo leuk maar ik moet er mee leren leven. Mijn papa had al bijna direct na de scheiding iemand nieuws, met haar heb ik een SUPER goede band, ze voelt aan als een echte mama bij mij. Je moet er echt niet bang voor zijn. Als je die persoon niet zo tof vind is het zo. Daar kan je dan nu eenmaal niks aan veranderen… Maar nog succes! Het lukt wel!