jacky (10) in

Wat moet ik doen?

ik heb een vraag en daar zit ik heel erg mee en ik wil hier graag antwoord op en me vraag is uhm als ik later groter ben en ik heb een stiefvader of een stiefmoeder en die vindt ik niet fijn om in huis te hebben en me vader of moeder vindt die gene heel lief en ja wat moet ik doen?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Adinda
1 jaar geleden

Mijn stief vader was ook stom en niet lief voor mijn moeder zij wou gelijk na een maand al intrekken bij hem maar ik wou dat niet want als mijn moeder er niet was deet hij heel gemeen regen mij maar ik hoop dat dat jouw niet overkomt hij is nu weg en ik kom hem wel slaan en mijn moeder ook want het is heus niet mijn schuld dat zij zo stom deet

Lieke
1 jaar geleden

Hi lieve Jacky, Wat fijn dat je Villa Pinedo hebt gevonden en dankjewel voor het delen van jouw vraag! Het zou inderdaad kunnen gebeuren dat mama en/of papa na de scheiding een nieuwe vriend of vriendin krijgt. Dit gebeurde ook bij mij na een tijdje en dat was eerst nogal onwennig. Mijn vader ineens met een nieuwe vrouw zien vond ik maar gek. Het had wat tijd nodig maar gelukkig ging het na een tijdje beter en probeerde we elkaar steeds beter te leren kennen. Het zou dus natuurlijk ook zo kunnen zijn dat jullie het goed met elkaar kunnen… Lees verder »

Didi
1 jaar geleden

Hi Jacky, goed dat je je vraag op het forum van Villa Pinedo stelt!  Als ik jouw vraag goed begrijp, vraag jij je af wat je zou moeten doen als jouw stiefvader en/of stiefmoeder bij jou in huis komt wonen wanneer je zelf wat ouder bent terwijl jij dit eigenlijk niet zo fijn vindt. Ik begrijp heel goed dat dit iets is wat door je hoofd spookt.  Uit mijn ervaring bij mijn vader was het zo dat hij eerst een langdurige relatie had met een vrouw, waarbij het eigenlijk een soort van werd opgebouwd hoevaak ik haar zag. In het… Lees verder »