Anne (16) in

Ruzie vader stiefmoeder

Mijn vader en stiefmoeder hebben heel vaak ruzie en willen nu uit elkaar omdat mijn stiefmoeder niet met mijn zusje om kan gaan. Ze willen nu uit elkaar maar ik wil dit voorkomen omdat ik denk dat ze het kunnen oplossen. Iemand tips?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Renée
1 maand geleden

Hoi Anne, Wat ontzettend knap dat je jouw vraag met ons wil delen en ik kan me goed voorstellen dat de situatie waar je nu in zit, veroorzaakt dat je met je handen in het haar zit. Het klinkt heel moeilijk. Ik ga mijn best doen om je vraag te beantwoorden. Je zegt dat jouw vader en stiefmoeder ruzie met elkaar hebben, omdat jouw stiefmoeder het niet goed met je zusje kan vinden. Dat is ook de reden dat ze uit elkaar willen. Ik heb zelf iets soortgelijks meegemaakt. Mijn zus viel ook niet goed bij mijn vader en stiefmoeder.… Lees verder »

Romee
1 maand geleden

Hoi Anne, Bedankt voor je vraag bij ons op het Forum en wat dapper van je dat je dit bericht hebt geplaatst! Zelf heb ik niet precies dezelfde ervaring als jij, maar voor een gedeelte herken ik mij wel in jouw verhaal. Mijn vader en stiefmoeder hadden ook erg vaak ruzie toen ik jonger was en ik was dan ook altijd bang dat zij uit elkaar zouden gaan. Jij vertelt dat jouw vader en stiefmoeder uit elkaar willen gaan vanwege je zusje, dit klinkt als een heel vervelende situatie. Hoewel ik begrijp dat jij wil voorkomen dat ze uit elkaar… Lees verder »