Zoë (10) in

Papa en mama samen verleden tijd

Mijn moeder heeft een vriend en dat vind ik niet leuk want vroeger waren papa en mama Samen en nu is dat allemaal verleden tijd 😔dat vind ik super jammer maar we gaan op sommige plekken nog wel samen op vakantie😀

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Madelief
2 maanden geleden

Hey Zoë, Wat goed dat jij je verhaal hier met ons deelt! Je vertelt dat je het niet leuk vindt dat je moeder een nieuwe vriend heeft. Ik begrijp jou heel goed. Toen mijn papa en mama allebei een nieuwe vriend/ vriendin kregen, heb ik het hier ook heel moeilijk mee gehad. Ten eerste wil ik jou meegeven dat jij dus niet de enige bent die dit moeilijk vindt! Er zijn een paar dingen die mij geholpen hebben als je weer even aan alles terug denkt, misschien helpen deze tips jou ook! Op momenten dat ik weer terug denk aan… Lees verder »

Sangita
2 maanden geleden

Hey lieve Zoë! Ik kan mij heel goed voorstellen dat je het niet leuk vindt dat papa en mama niet meer samen zijn en dat je moeder nu een nieuwe vriend heeft. Toen mijn ouders gingen scheiden hadden mijn ouders vrij snel een nieuwe partner. Ik moest hier toen ook heel erg aan wennen. Gelukkig kan ik het, net als Nicolien, nu goed vinden met de vriendin van mijn vader en mijn stiefvader. Wat vind jij van de vriend van je moeder? Kan je het een beetje vinden met hem? Deze brief is geschreven voor de nieuwe partners van onze… Lees verder »

Nicolien
2 maanden geleden

Hey Zoë, Ik kan me goed voorstellen dat je het niet leuk vindt dat papa en mama niet meer samen zijn! Ik was 8 jaar toen mijn ouders gingen scheiden, ik vond dat ook super jammer. Ik vond het eerst ook lastig dat mijn vader een nieuwe vriendin kreeg en mijn moeder een nieuwe vriend. Gelukkig waren zij wel heel aardig en kreeg ik er zo ook een stiefbroer en -zus bij waar ik het goed mee kon vinden. Daardoor lukte het me uiteindelijk wel om aan de nieuwe situatie te wennen. Ook al vond ik het nog steeds wel… Lees verder »

Last edited 2 maanden geleden by Nicolien
Zoë
2 maanden geleden
Reply to  Nicolien

Hi Nicolien nou eerlijk gezegd niet heel er maar ik hoop wel dat ik hem snel aardig zou vinden