Floor (10 jaar) in

Nieuwe vriend moeder

hoi,

mijn ouders zijn nu inmiddels 5,6 jaar gescheiden.Maar mijn moeder wil mischien opnieuw trouwen met haar nieuwe vriend.
Maar ik kijk er erg tegenop.En als ik iets zeg luisterde hij er niet naar.En hij doet dingen wat ik heel irritant vind maar dat weet hij wel.Maar hij doet het echt expres.We wonen nu ook met hem samen daar keek ik ook al tegenop…WAT MOET IK NUUU😮😬😥

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
7 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Lisa
5 dagen geleden

Hallo lieve Floor. Zoals ik al heb gelezen heb je al een paar dingen gezegd over dat je niet wil dat je moeder met haar nieuwe vriend gaat trouwen. MAAR ZE LUISTERT NIET! Misschien kun je even met haar in je kamer praten er over (met de deur dicht) en ja als ze dan niet luistert dan kan je er niks aan doen. Alleen voordeel: Mijn vader is ook getrouwd met zijn nieuwe vriendin. En ik moest toestemming geven bij de bruiloft of ik het goed vondt dat mijn vader ging trouwen met haar. Ik weet dat het moeilijk is… Lees verder »

Martijn
19 dagen geleden

Hai floor. Ik herken mij in jou verhaal en heb zelf ook veel last gehad van de vriend van mijn moeder die zich met mij bemoeide en mij express irriteerde om mij op die manier uit te dagen. Wat mij hielp was alle dingen die hij deed opschrijven en aan mijn moeder vertellen zodat zij het hopelijk realiseert. Bij mij was dat niet het geval maar het kan zijn dat jou moeder anders reageert. Als je contact hebt met je vader over hebben misschien dat hij hier iets kan betekenen. Wat ik deed was dat ik hem gewoon compleet negeerde… Lees verder »

Elien
23 dagen geleden

Lieve Floor Wat goed dat je ons forum hebt gevonden. Ik herken je situatie heel goed. Mijn moeder heeft sinds kort ook een nieuwe vriend. Ik kan het niet goed met hem vinden. Ik irriteer mij ook heel hard aan alles wat hij hier thuis doet. Ik heb de afgelopen tijd ook al heel veel ruzie gehad met mijn mama door hem. Wat mij momenteel heel hard helpt is met mijn nicht te praten. Om even al mijn frustraties er uit te laten. Het is ook wel fijn dat ze mijn mama ook goed kent en mij goeie tips kan… Lees verder »

Mia
Mia
25 dagen geleden

Lieve Floor, Fijn dat je het forum hebt gevonden en super knap dat je hier je verhaal hebt gedeeld. Wat vervelende dat je moeder wil trouwen met haar vriend waar jij het niet zo goed mee kan vinden. Dat lijkt me een lastige situatie voor jou! Ik herken het wel wat je vertelt. Mijn vader kreeg een nieuwe vriendin waar ik het niet zo goed mee kon vinden. Zij was heel anders dan mijn moeder en dat vond ik heel erg wennen. Mij hielp het heel erg om het met mensen in mijn omgeving erover te praten die ik lief… Lees verder »

Ella
25 dagen geleden

Beste Floor, Wat fijn dat jij je weg naar Villa Pinedo hebt gevonden en wat ontzettend stoer dat jij verhaal hier wilt delen! Wat zit jij in een vervelende situatie. Ik kan me niet voorstellen hoe moeilijk het nu is voor jou… Wat vervelend dat de vriend van jou moeder expres dingen doet die jij niet leuk vind. Ook nog als hij niet luistert naar wat jij zegt. Ik herken het stukje over samenwonen. Samen met mijn moeder en broertjes verhuisde we naar het huis van de vriend van mijn moeder. Dat vond ik best lastig want ik woonde ineens… Lees verder »

Shannon
25 dagen geleden

Hi Floor, Wat vervelend om te lezen dat je het gevoel hebt dat je niet gehoord word. Heb je al met je moeder gepraat over de dingen die jij vervelend vind van haar nieuwe vriend en haar uitgelegd waar je tegenop kijkt? Je moeder zou je denk ik het beste kunnen helpen in het vinden van een oplossing, zodat jij je beter kunt voelen tegenover haar nieuwe vriend. Ik heb uit mijn ervaring geleerd dat het in dit soort situaties altijd het beste is om open en eerlijk aan mijn moeder of vader te vertellen wat mij dwars zat thuis… Lees verder »

Ruben
25 dagen geleden

Hoi Floor, Wat goed dat je je verdeel deelt met ons. Een nieuwe vriend is altijd lastig. Zeker als hij bij je in huis komt wonen! Heb je dit gevoel al eens met je moeder besproken? Als je het lastig vind om dit met haar te bespreken, is het misschien goed om het in een brief te schrijven aan je moeder? je kan dan rustig aangeven hoe je de laatste tijd hebt ervaren en de vragen stellen waarmee je loopt. Je kan ons natuurlijk ook bereiken via onze app. Je kan dan chatten met iemand zoals ik. Je kan ons… Lees verder »