Luna (12) in

Moeder weinig thuis

Hi, mijn ouders zijn 6 jaar geleden gescheiden en daar ben ik nu wel aan gewend. Ik heb al een nieuwe stiefmoeder en een stiefvader en die zijn heel aardig. Maar mijn zus is zwaar autistisch en kan er niet goed mee omgaan. Nu ben ik thuis degene die daar problemen mee heeft omdat mijn moeder zo weinig thuis is. Ik vind het vet moeilijk dit bespreekbaar te maken met mn ouders of vrienden ofzo. Iemand misschien tips??

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Ruben
20 dagen geleden

Hoi Luna! Wat goed dat je je verhaal deelt op het forum! Zoals ik het lees ben je gewend wel een beetje gewend geraakt aan de scheiding, fijn! Helaas is het lastig voor je zus en het is natuurlijk logisch dat jij dat dan weer lastig vind. Dit soort problemen bespreekbaar maken is ook lastig! Ik denk dat elk kind van gescheiden ouders die eerste stap ook moeilijk vind/vond. Het feit dat jij het hier bespreekbaar maakt is dus al heel dapper en goed van je! Eigenlijk sluit ik me volledig aan met de goede tips die Janne je geeft.… Lees verder »

Janne
21 dagen geleden

Hee lieve Luna! Wat goed dat je onze site hebt gevonden en dit zo aangeeft! echt super knap! Je verteld een beetje over je situatie en geeft aan dat je moeite hebt met het feit dat je zus zwaar autistisch is en niet goed met je stief moeder en vader om kan gaan en jij hier dan problemen mee heeft. Wat lastig zeg! Goed dat je ons even opzoekt <3. Zelf heb ik niet precies hetzelfde meegemaakt, maar ik herken het wel. Mijn vader heeft namelijk een nieuwe vriendin en ik kon hier best makkelijk mee om gaan, maar mijn… Lees verder »