May (13) in

Ik mag niets met mijn vader doen

Hey, ik zit er dus mee dat als mijn vader iets met mij wil doen en ik dat vraag aan mijn moeder word ze boos dat ik niet zeg tegen mijn vader dat hij mijn moeder moet appen en word ze boos, maar als ik iets met hem wil doen mag dat niet en ben ik bang om het te vragen want dan word ze weer boos word. met vakantie zegt ze niks tegen mijn vader terwijl ze al lang weet wanneer wij op vakantie gaan en zegt ze dat ik ook niks moet zeggen tegen hem, en plant onze vakantie net op de datum dat mijn vader en ik naar een concert heen gaan waar ze al maanden wist dat Se heen gingen en ik snap niet waarom.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Belle
5 dagen geleden

Hey May, Belle hier! Wat dapper dat je hier op het Forum iets wil delen over jouw situatie. Het klinkt alsof je soms klem zit tussen je ouders, klopt dat? Dat is helaas iets wat ik herken. Mijn ouders konden na de scheiding niet met elkaar door één deur en daar had ik altijd veel last van. Dan waren ze geïrriteerd over elkaar, maar dat lieten ze dan merken aan mij. Stom is dat hé? Want wij, als kinderen van onze ouders, hebben hier natuurlijk niets meer te maken. Wist je dat wij met alle jongeren van Villa Pinedo een… Lees verder »

Noa
Noa
6 dagen geleden

Hey lieve May, wat fijn dat je het forum hebt gevonden en hier je vraag stelt, dat is super dapper van je! Wat vervelend om te lezen dat je bang bent om het te vragen, omdat je moeder dan boos wordt. Ik herken heel erg wat je zegt. Mijn ouders zijn gescheiden toen ik 4 jaar was, dus toen heb ik er niet echt wat van gemerkt, maar toen ik ouder werd deden mijn ouders ook zulke dingen naar elkaar. Zo durfde ik op een gegeven moment ook aan beide ouders niet meer te vragen of ik wat met de… Lees verder »