(19 jaar) in

Buiten scheiding blijven

Hallo,

mijn ouders zijn 4 maanden geleden uit elkaar gegaan. In het begin zeiden ze dat ze samen uit elkaar gingen maar snel bleek dit anders te gaan. Ze konden geen normaal gesprek meer voeren zonder ruzie of elkaar uit laten praten. daarbij kwam er ook bij dat mijn vader al snel iemand anders had ontmoet.

Mijn moeder begon dingen te vertellen die niet waar zijn tegen andere mensen waardoor mensen een ander beeld krijgen van mn vader. Hier heb ik veel moeite mee. ook komt mijn moeder naar het huis waar ik nu nog steeds woon met mijn vader als mijn vader er niet is. dan neemt ze spullen mee.

ik wil graag buiten de scheiding blijven. alleen heb ik geen idee hoe ik dat moet doen

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Janne
23 dagen geleden

Hee lieffie! Wat ontzettend goed dat je dit bericht plaatst zeg, Ik ben trots op je! Toen ik je berichtje las dacht ik echt even, van jeetje dit zou ik geschreven kunnen hebben. Ik heb namelijk zo goed als hetzelfde meegemaakt! Mijn ouders zijn een tijd terug uit elkaar gegaan en vertelde me dat ze het zo goed mogelijk wilde gaan doen. Uit eindelijk is dat, net als bij jou, net even wat anders verlopen. Ze kunnen geen gesprek meer voeren en hebben veel ruzie gehad. Ook is het zo dat mijn vader meteen een andere vriendin had. Mijn moeder… Lees verder »

Anne-Sophie
23 dagen geleden

Hoi! Wat goed dat je dit op dit forum deelt. Ik heb zelf ook in zo’n situatie gezeten en snap goed hoe je je voelt. Ik denk dat het het beste is om hier met je ouders over in gesprek te gaan, bijvoorbeeld door aan ze te vragen of ze geen ruzie met elkaar willen maken als jij erbij bent en geen communicatie via jou te laten gaan. Aan je moeder zou je kunnen uitleggen dat jij van allebei je ouders houdt en dat je het vervelend vindt als zij negatief over hem praat, omdat het je vader is en… Lees verder »