Sem (16) in

Ben ik verplicht te komen?

Ik woon bij mijn moeder en ik ga om het weekend naar mijn vader maar ik wil dat niet meer omdat ik iedere keer ruzie met hem heb. Hij zegt dat ik verplicht ben om te komen. Maar ik wil dat echt niet. Ben ik dit echt verplicht?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Ella
2 jaren geleden

Lieve Sem,   Wat fijn dat je dit deelt hier op ons forum. Wat vervelend voor jou dat je elke keer ruzie hebt met je vader en dat hij jou vertelt dat je verplicht bent om te komen! Ik herken het gevoel dat je niet meer naar een ouder wilt gaan omdat je iedere keer ruzie met diegene hebt. Een paar jaar geleden woonde ik bij mijn vader en wilde niet meer naar mijn moeder omdat we steeds ruzie hadden. Dat ik steeds ruzie had met mijn moeder maakte mij erg verdrietig en ik voelde me er soms eenzaam door.… Lees verder »

Jiska
2 jaren geleden

Hoi lieve Sem, Wat goed dat jij villa pinedo hebt gevonden om jouw vraag te stellen! Wat een vervelende situatie zeg. Ik kan me voorstellen dat je hiermee zit. In principe ben je helemaal niks verplicht! Niemand kan jou verplichten om ergens te zijn als je daar niet wilt zijn. Wel kan ik me voorstellen dat jouw vader het heel erg jammer kan vinden om jou niet meer te zien. Ik heb zelf een periode geen contact meer gehad met mijn vader en dit heeft ons beiden veel verdriet gedaan. Voor ons was het in die situatie misschien beter geweest… Lees verder »