Sanne (16) in

Zelf kiezen

Hoi, mijn ouders zijn al een lange tijd uit elkaar en ik merk de laatste tijd dat ik liever bij mijn vader ben dan bij mijn moeder. Het ligt niet aan mijn moeder, want ik heb nog steeds gewoon een goede band met beide, maar vind het lastig om dit op een manier tegen haar te vertellen zodat ze het begrijpt. Vroeger zeiden mijn ouders dat als ik rond deze leeftijd was dat ik dat dan zelf mocht kiezen, maar nu doet mijn moeder daar gek over.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Zoë
1 maand geleden

Hey Sanne, Goed dat je je vraag stelt op het forum! Ik kan mij goed vinden in jouw situatie. Ik heb hetzelfde meegemaakt. Maar ik woonde liever bij mijn moeder als mijn vader, net andersom 😉 Sinds mijn 12/13e woon ik volledig bij mijn moeder. Bij mij is dit zo vanzelf gelopen omdat ik altijd erg heimwee had naar mijn moeder toen ik bij mijn vader was. Voor jou raad ik aan om in gesprek te gaan met je moeder over hoe je je bij haar voelt en wat het maakt dat je liever bij je vader bent. Misschien heb… Lees verder »

Saar
1 maand geleden

Hi lieve Sanne,   Fijn dat je het forum gevonden hebt. Ik kan goed begrijpen dat dit een lastige situatie voor je moet zijn. Je zegt dat je de laatste tijd liever bij je vader bent dan bij je moeder en dat je met beide een goede band hebt. Wat maakt het voor jou dat je het bij je vader fijner vindt?   Op dit moment ervaar ik hetzelfde als jij. Ik vind het bij mijn vader op dit moment prettiger dan bij mijn moeder. Dit komt omdat ik hier meer rust ervaar en wat meer ruimte heb voor mijzelf.… Lees verder »

Mae
Mae
1 maand geleden

Hee Sanne! Wat super goed dat je hier terecht bent gekomen om je verhaal te vertellen! Ik begrijp heel goed wat je verteld. Je wilt liever bij je vader zijn en vind dit lastig om aan je moeder te vertellen. Ik heb dit ook meegemaakt en vond dit ook heel lastig! Mijn ouders zijn dus ook uit elkaar en op een gegeven moment vond ik het telkens wisselen helemaal niet fijn meer en wilde ik liever bij mijn moeder blijven. Ik wist niet zo goed hoe ik dit moest aangegeven zodat mijn vader mij snapte. Ik heb toen een brief… Lees verder »