Mijs (10) in

Wisselen

Hoi ik ben mijs en ik heb er best wel moeite mee om te wisselen van de ene ouder naar de ander dat is rond zes uur en dan slaap ik de komende nacht meestal ook niet zo goed soms lukt het me om op tijd in slaap te komen maar soms duurt dat heel lang. Mijn vader heeft een drukke baan en wil daarom ook graag niet al te laat naar bed. Als hij al bijna naar bed wil ga ik alleen maar meer mijn best doen om in slaap te vallen maar het lukt nooit. Weet iemand wat ik kan doen?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Quinty
1 maand geleden

Hoi lieve Mijs,  Goed dat je Villa Pinedo hebt gevonden en je verhaal deelt! Wat rot dat je zo slecht slaapt wanneer je wisselt van ouder. Ik vind het heel herkenbaar. Ik had hetzelfde als jij, ik sliep ook meestal slecht als ik van ouder wisselde en voordat ik gewend was bij de ene ouder ging ik alweer naar de andere ouder. Ik kan me dus goed voorstellen dat je moeilijk in slaap komt. Hier zijn de tips waar ik het meest aan heb gehad en ik hoop dat jij er ook wat aan hebt!  Wat mij heel erg heeft… Lees verder »

Ella
1 maand geleden

Lieve Mijs, wat fijn dat je dit deelt! Wat vervelend dat je moeite hebt met wisselen en dat het je niet zo goed lukt om in slaap te vallen. Je schrijft dat je vader een drukke baan heeft en daarom niet te laat naar bed wilt en dat je je best doet om in slaap te vallen, maar dat het nooit lukt. Ik vond het vroeger ook lastig om in slaap te komen. Toen ik dit vertelde aan mijn ouders kreeg ik een hele lekkere lavendel spray die ik op mijn kussen mocht spuiten. Van de geur van lavendel werd… Lees verder »

Tess
1 maand geleden

Hoi mijs ik heb dit ook gehad ik vond het fijn om met de andere ouder te bellen ik hoop dat je er iets aan hebt

groetjes Tess