Bibi (13) in

Wil papa niet teleurstellen

Hey, ik ben bibi 13 jaar en ik heb echt jullie hulp nodig.
Ik wil dus minder naar papa dus ik probeer dat te bespreken met hem maar hij zegt dat hij bepaalt. En mama zecht dat ik ook recht heb want ik heb een oudere broer van 17 die mag ook kiezen dus mag ik dat ook zij mama. Mama zij ook als het echt niet te bespreken valt kan je altijd naar de rechter stappen. Maar ik wil niet dat papa terleurgesteld word in mij. Dus wat moet ik doen 🙁

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Sophie
9 dagen geleden

Lieve Bibi, allereerst wat goed dat je hier je vraagt deelt! Je zegt dat je minder naar je vader wilt, maar dat hij vertelt dat je hier niet over gaat. Ik kan goed begrijpen dat dit een lastige situatie voor je is. Wat heel knap van je is, is dat je het probeert te bespreken met hem, erg dapper van je! Ik kan niet echt mijn ervaring delen over het minder naar mijn vader gaan, maar wel over het gevoel dat je hem teleur stelt. Je wilt het altijd graag goed doen voor je ouders en het is een vervelend… Lees verder »

Lotte
21 dagen geleden

Hi lieve Bibi, wat fijn dat je het forum van Villa Pinedo gevonden hebt om je vraag te stellen. Je vertelt dat je graag minder bij papa wilt zijn, maar dat het lastig is om dit met hem te bespreken. Je bent bang dat papa teleurgesteld in je zal zijn als je aangeeft dat je meer bij mama wilt zijn. Ik kan me heel goed voorstellen dat het lastig is om met dit gevoel om te gaan. Ik herken het gevoel ook wel goed, de angst om een van je ouders teleur te stellen. Zelf woonde ik altijd bij mijn… Lees verder »