Naomi (13) in

Wat moet ik doen om iedereen blij te maken?

Hee hee,
Mijn ouders zijn al heel lang gescheiden en ik heb een stief moeder en een stiefvader maar mijn stiefvader is heel snel boos op mij en ik heb er best wel veel moeite mee mijn moeder is ook snel boos op me en ik probeer echt me best ik heb ook een kleiner zusje (half) maar zijn kan niks verkeerd doen maar me moeder en me stiefvader zijn boos om me cijfers( wat allemaal gewoon goede voldoendes zijn) en of me jammer want me moeder wil dat me kamer altijd netjes is en dat lukt gewoon nie altijd me stiefvader bemoeid zich er ook altijd mee en word dan altijd boos op mij als ik dan terug kom van school is er vaak ook gelijk weer ruzie en vaak ook voor dat ik naar school ga en ze zeggen ook dat ik het probleem den dat het tussen hun niet goed gaat en daar heb ik ook moeite mee mijn vader is er eigenlijk ook nooit voor me dus wat moet ik nu doen om iedereen blij te maken?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Fleur
13 dagen geleden

Hee Naomi, wat rot om te lezen dat je moeder en stiefvader vaak ruzie maken en zeggen dat het door jou komt. Dat is natuurlijk niet leuk! Ik hoop dat je begrijpt dat jij daar niks aan kan doen. Ik snap dat je graag wil dat iedereen blij is en dat je wil weten hoe je iedereen blij kan maken. Alleen ben jij hier niet verantwoordelijk voor. Het is niet aan jou om ervoor te zorgen dat iedereen blij is. Dat kost ook super veel energie waardoor jij misschien zelf niet meer blij bent. Heb je het al met iemand… Lees verder »

Indy
Editor
Indy
1 maand geleden

Hey Lieve Naomi, wat fijn dat je het forum hebt gevonden en hier je vraag deelt. Allereerst vind ik het vervelend om te lezen dat er tegen jou wordt gezegd dat jij het probleem bent dat het tussen hun niet goed gaat. Weet dat jij er niks aan kan doen dat ze ruzie maken ❤️ Verder herken ik mij heel erg in je wat je vertelt. Het is soms makkelijk om te kijken hoe je iedereen blij kan maken, maar dit kost ontzettend veel energie. Je kan nou eenmaal niet alle mensen om je heen blij maken en dat is… Lees verder »