Bibi (12) in

Waarom slaap ik beter bij mijn moeder?

Hey ik ben Bibi 12 jaar en ik heb een vraag. Ik slaap nooit goed bij mijn vaders huis maar wel goed in die van mijn moeder weet iemand waardoor dit komt en hoe ik dit kan oplossen. Zit er erg mee want soms slaap ik tot 6 uur in de ochtend niet en dan slaap ik tot 6 uur in de avond en dan is me dag voorbij en bij me moeder gewoon heel goed hoe los ik dit op ? Xxx bibi ❤️❤️✨✨

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Lisa
7 dagen geleden

Hey Bibi, Wat goed dat je deze vraag stelt op het Forum van Villa Pinedo. ❤️ Eerlijk gezegd heb ik zelf niet zo veel verschil gevoeld tussen het slapen bij mijn vader en moeder, maar ik wil wel met jou meedenken. Zoals Amber eigenlijk al vertelde, sliep ze minder goed bij haar vader, omdat ze het daar ook minder fijn had. Hoe vind jij het bij je vader? Het kan natuurlijk ook met iets heel anders te maken hebben. Misschien ligt het aan de kamer, het bed of het huis? Of heb je meer stress als je daar bent? Of… Lees verder »

Amber
15 dagen geleden

Hey Bibi! Mega vervelend dat je niet goed slaapt bij je vader en bij je moeder wel. Ik had daar vroeger ook heel erg last van. Bij mijn vader had ik elke nacht last van hele heftige nachtmerries en bij mijn moeder helemaal niet. Daardoor sliep ik bij mijn vader ook niet goed. Ik denk dat het komt omdat ik het niet fijn had bij mijn vader. Ik voelde mij daar niet thuis en mijn kamer vond ik stom. Dat is toch wel belangrijk, dat je een hele fijne kamer hebt waar je je veilig voelt. Achteraf had het mij… Lees verder »