Bo (8) in

Vervelende gedachte over scheiding

Ik heb heel veel last van allerlei vervelende gedachtes kunnen jullie mij vertellen hoe ik die kan verminderen? Die gaan over alle enge dingen die er kunnen gebeuren als mijn ouders gescheiden zijn.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

6 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Benthe
8 maanden geleden

Hey bo! Wat mij helpt is om te gaan tekenen. Zo kan je je gevoelens kwijt in een creative manier! Of schijf een mooi verhaal waarin jij de hoofd persoon bent! Simpel gerecht zoek voor afleiding waardoor je hoofd daar meer mee bezig is dan met die nare gedachtes

Bo
Bo
8 maanden geleden
Reply to  Benthe

Hallo Benthe jij bent de derde die reageert ik wil je daarvoor bedanken ik heb nog een vraag:wat voor tekeningen en verhalen maakten je vooral?

Elena
8 maanden geleden

Hee Bo, wat balen dat je last hebt van vervelende gedachtes over wat er kan gebeuren als je ouders gescheiden zijn. Wat denk je dan bijvoorbeeld? Ik kan mij goed voorstellen dat je je zorgen maakt, dat deed ik namelijk ook. Wat voor mij toen werkte was om erover te praten met iemand in mijn omgeving die ik vertrouw. Dat zorgde ervoor dat de gedachtes minder werden. Misschien werkt dit ook voor jou?

Liefs, Elena

Bo
Bo
8 maanden geleden
Reply to  Elena

Lieve Elena fijn dat je hebt gereageerd en ik heb gedaan wat je in de mail hebt gezegd en ja het werkte heel erg bedankt.

Kimberly
8 maanden geleden

Hee lieve Bo, wat goed om te zien dat je hier je vraag durft te stellen! Vervelend om te lezen dat je last hebt van allerlei vervelende gedachtes. Je zegt dat deze kunnen gaan over alle enge dingen die er kunnen gebeuren als je ouders gescheiden zijn. Mocht je het fijn vinden mag je altijd hierop reageren met wat voor dingen dat zijn, dan kan ik daar weer op reageren Ik heb vroeger ook vaak last gehad van vervelende gedachtes. Deze konden gaan over ”wat als mijn moeder geen leuke nieuwe vriend krijgt” tot ”ik wil niet dat mijn ouders… Lees verder »

Bo
Bo
8 maanden geleden
Reply to  Kimberly

Lieve Kimberly ik vind het fijn dat je hebt gereageerd ik zou graag nog eens willen praten zou jij dat ook willen?