Anoniem (10) in

Verslaafd aan alcohol

Hoi ik ben anoniem
Ik wil dit graag even kwijt maar vindt het ook wel spannend. Mijn vader was een tijdje verslaafd aan alchohol omdat mijn oma dood ging toen gingen mijn ouder scheiden. Toen ging het een tijdje niet zo goed met papa dat we niet bij hem konden slapen. Dus toen sliepen we bij mama. Papa had opegevement een vriendin. Toen ging het een tijdje goed tot nu dan hij was weer begonnen.
Heeft er iemand een tip voor hoe ik hiermee om moet gaan

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
9 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Lisanne
2 maanden geleden

Hoi lieve anoniem, Wat sterk van je dat je je verhaal durft te delen op het forum van Villa Pinedo . Je schrijft dat je vader een tijd terug verslaafd was aan alcohol, dat hij daar een tijdje mee was gestopt en hij nu weer is begonnen met drinken. Ik kan me voorstellen dat je daar mee zit en het lijkt me ook vervelend dat je merkt dat het nu weer niet goed met hem gaat. Nadat mijn ouders gingen scheiden ging het ook niet goed met mijn vader en dat vond ik ook niet fijn om hem zo te zien.… Lees verder »

Anoniem
2 maanden geleden
Reply to  Lisanne

Dankjewel voor je fijne reactie. Ik kan goed praten met mijn juf.

Ella
2 maanden geleden

Lieve anoniem, Wat fijn dat je je weg naar Villa Pinedo hebt gevonden en wat ontzettend stoer dat je dit verhaal wilt delen! Wat vervelend voor jou het de laatste tijd weer wat minder goed gaat met je vader.. Ik herken mijzelf in jou wat je verteld over het drinken van je vader. Mijn vader was na de scheiding heel erg verdrietig. Daarom kon hij niet meer slapen zonder bier te drinken. Ik heb het heel lang niet door gehad tot het mij opviel dat als ik de prullenbak open deed in de ochtend er allemaal bierblikjes lagen van die… Lees verder »

Anoniem
2 maanden geleden
Reply to  Ella

Dankjewel voor je fijne reactie…

Janne
2 maanden geleden

Hee lieve Anoniem, Wat super goed dat je ons forum hebt gevonden en wat knap dat je dit durft te delen! Je geeft zelf al aan dat je dat best wel spannend vind, dus ik ben kei trots op jou! Je verteld dat je papa verslaafd is geraakt aan alcohol door de scheiding en het overleiden van je oma. Dat lijkt mij een lastige situatie. Wat vond jij daar van? Zelf herken ik de situatie wel. Mijn oma is namelijk ook overleden in de tijd dat mijn ouders gingen scheiden. Dat was erg moeilijk en dat merkte ik aan mijn… Lees verder »

Anoniem
2 maanden geleden
Reply to  Janne

Bedankt voor je fijne reactie. Als het goed gaat met mijn papa vind ik het fijn om dagjes weg te gaan. Helaas kan dat nu niet. Opschrijven is een goed idee

kyra
2 maanden geleden

het is belangrijk dat je de moet inhoud en vertel je ouders dat je niet bij bent dat je ouders gescheiden zijn. vertel ook waarom je niet bij bent dat je ouders gescheiden zijn
verder kun je terecht op http://www.hetklokhuis.nl klik dan op specials en dan op scheiden

Anoniem
2 maanden geleden
Reply to  kyra

Dat van klokhuis wist ik nog niet; dankjewel

Nicole
2 maanden geleden

Lieve Anoniem, Bedankt voor jouw vraag op het forum en wat fijn dat je ons gevonden hebt! Je schrijft dat jouw vader weer verslaafd is geweest en het nu weer begint . Ik kan mij voorstellen dat dat een lastige situatie voor je is. Ik wil je laten weten dat je vraag goed is aangekomen en dat je niet alleen bent. Onze Buddy’s gaan hun best doen om jou zo snel mogelijk een luisterend oor te bieden en jou te steunen in deze situatie, maar voor nu wil ik jou alvast een (aantal) website(s) geven waar je misschien in de… Lees verder »