Jess (18) in

Veel stress door scheiding

Hallo,
Via mijn huisarts ben ik getipt om deze site te bezoeken. Ik wil graag hier mijn verhaal doen het ging al een tijdje niet goed tussen mijn ouders. En zat hier vaak tussen. Al vaker zijn ze uit elkaar geweest en nu na een relatie van 30 jaar heeft mama besloten om weg te gaan bij papa. Persoonlijk ging het al niet goed met me en nu komt dit erbij. Mama gaat weg bij papa door vreemdgaan meerdere keren en er over liegen al jaren lang. En geeft het nog steeds niet toe. Hij heeft waarschijnlijk al een ander maar wil dit niet toegeven ondanks veel bewijs. Ik ben boos op papa maar wil ook niet te boos zijn want ja hij is altijd goed voor me geweest en nog vind deze situatie dus heel vervelend op het moment is hij ook veel haast aan het maken bij de scheiding en doet dit veel achter mijn moeders rug om ook dat maakt me boos. Ondertussen leid ik er heel erg onder slaap ik niet en heb ik veel stress ook voor alles wat komen gaat. En hoe mijn toekomst eruit komt te zien. Ik vind het heel lastig om het er met mensen over te hebben en erover te praten

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Kim
Kim
9 maanden geleden

Hee lieve Jess, wat ontzettend goed dat je hier bent gekomen en je verhaalt deelt. Dit is erg dapper van je! Je vertelt dat je vaak tussen je ouders in zat en dat je moeder nu definitief heeft besloten om weg te gaan bij je vader om de reden dat hij is vreemdgegaan. Wat vervelend om te horen dat je hier zo mee zit. Ik kan goed begrijpen dat je boos bent op je vader, maar ook niet boos op hem wilt zijn. Daarbij vertel je dat je niet slaapt en veel stress hebt voor alles wat nog gaat komen.… Lees verder »

stefan
9 maanden geleden

Hallo Jess, Als eerste mijn grootste complimenten voor het leven wat je dwars zit, ondanks dat je het niet durft heb je het toch hier gedaan. Wat goed hoor!! Jou situatie kan ik deels inzien als een deel van mijn situatie. Mijn vader doet heel erg veel achter de rug van mama. Hij heeft lelijk over hem gesproken en dingen gedaan waar ik onder leid. Daar heb ik nu nog last van. Hoe jou toekomst eruit komt te zien kan ik niet weten. Je moet waarschijnlijk uit meerdere dingen verwachten. Ik denk zelf dat jij traumahulp krijgt. En heel misschien… Lees verder »