Maud (11) in

Vader bemoeit zich met stiefbroers/zussen

Mijn vader bemoeit zich heel erg op mijn stief broers en zussen, die vinden dat irritant dus vinden ze mij stom. Ik probeer het te zeggen tegen mijn vader maar als ik het doe wordt hij altijd boos. Iemand die weet wat ik kan doen?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
F
F
1 dag geleden

Hee Maud, wat vervelend voor jou dat jouw stiefbroers en zussen jou irritant vinden, op basis van iets wat jouw vader zegt of doet. Ik heb niet precies hetzelfde meegemaakt, maar mijn vader heeft een nieuwe vriendin waar hij nog twee kinderen mee heeft gekregen en ik had vaak het gevoel dat ik op een lagere plek in het gezin stond. Ik vond het ook heel moeilijk om hier met mijn ouders over te praten, dus toen heb ik hier met een vertrouwenspersoon op de middelbare school mee gepraat. Ik merkte zelf dat ik dat heel fijn vond, omdat ik… Lees verder »

D
D
7 dagen geleden

Hi Maud, Wat een stomme situatie! Heb je al een keer met je stiefmoeder hierover gepraat? Misschien kan zij het uitleggen aan je vader en dan nog met je stief broers en zussen ook er over hebben dat het echt niet jouw schuld is! Jij en je vader zijn niet dezelfde persoon. En heb je het ook al met je stief broers en zussen kunnen bespreken? Misschien hebben zij niet door dat je met je vader probeert te praten zodat hij zicht iets minder met hen bemoeit. Hopelijk is het vooral miscommunicatie, en nemen je stief broers en zussen het… Lees verder »