Lieke (14) in

Twee vaders veloren

Ik ben lieke ben 14 jaar, en ik heb op jonge leeftijd mijn vader verloren aan een acute hartstilstand. Hierna kreeg mijn moeder een nieuwe vriend die 8 jaar lang als een vader heeft gevoeld tot vorig jaar november. Toen zijn mijn moeder en stiefvader gaan scheiden en zit ik nu echt heel slecht in mn vel en heb ik het gevoel dat ik in 9 jaar tijd 2 vaders verlies.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Anne
1 jaar geleden

Hoi Lieke, Dapper van je dat je een bericht op ons forum schrijft. Ik las je verhaal en wil graag reageren. Toen ik 10 was heeft mijn vader een hartinfarct gehad. Hij heeft het overleefd. Sinds die tijd heeft mijn vader nu twee keer weer in het ziekenhuis gelegen voor dezelfde hartproblemen. Elke keer ben ik bang om hem echt te verliezen. Het spijt mij heel erg dat jij jouw vader bent verloren. De angst alleen al om hem te verliezen doet mij veel pijn, ik kan me niet voorstellen hoe het is om papa echt te moeten missen. Denk… Lees verder »

Jeroen
1 jaar geleden

Hey Lieke, Ten eerste wat rot voor je en wat goed dat je hier komt voor hulp! Ik begrijp hoe erg het is en ik weet het gevoel dat je je (stief) vader wilt zien. Ikzelf woonde bij mijn moeder en zag mijn vader (bijna nooit) ik heb hier heel lang mee gezeten maar uiteindelijk heb ik mijn gevoelens gedeeld met mijn moeder en ookal vond zij het moeilijk, ze snapte het en vond het goed dat ik bij mijn vader ging wonen. Is het misschien een idee om met dit naar je moeder te gaan? En tegen haar te… Lees verder »