Liv (12) in

Tips om beter te slapen?

Heeft iemand tips om beter te kunnen slapen want ik kan echt niet slapen! Nu mijn ouders zijn gescheiden is het nog erger geworden. Dus tips zijn welkom!🤍🤎

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Dagmar
30 dagen geleden

Lieve Liv, Wat fijn dat je een reactie hebt geschreven op het forum! Zelf heb ik ook last gehad van slaapproblemen, dus ik snap heel goed hoe vervelend dit voor je is. Ik heb zeker een paar tips voor je die ik zelf ook vaak gebruik als ik niet kan slapen. Als eerste vond ik het fijn om voordat ik ging slapen alvast naar mijn kamer te gaan, iets van 1,5 uur voordat ik wilde gaan slapen. Op die manier kon ik mijzelf al afsluiten van mijn familie en de wereld om mijn heen. Vaak ging ik dan een beetje… Lees verder »

Naomi
30 dagen geleden

Hey Liv, Wat goed dat je met je vraag naar dit forum bent gekomen! Maar wat vervelend zeg dat je niet kan slapen. Ik zelf heb ook te maken gehad met slaapproblemen. Wat mij heeft geholpen is een vast dag- en nachtritme aanhouden. Dus op ongeveer dezelfde tijd gaan slapen en opstaan. Ook probeer ik in de avond allemaal ontspannende dingen te doen, zodat ik wat rustiger word in mijn hoofd. Bij mij helpt schrijven en lezen best wel goed. Het laten uitstaan van mijn meldingen op m’n telefoon heeft me ook wel geholpen. Ik hoop dat een van deze… Lees verder »