Cynthia (11) in

Time out

Hoi ik ben Cynthia
Mijn ouders zijn al 5 jaar gescheiden. ik woon bij mijn moeder en ik moet om de week in het weekend naar mijn vader. ik had 2 zussen, een zie ik alleen bij mijn vader, dat is mijn oudste zus Julia (24 jaar) en mijn andere zus Maja heeft zichzelf laten aanrijden door een trein vanwege alle stres in de familie, dit gebeurde in 2017 Maja zou nu 22 jaar zijn.

ik heb nu een gesprek met de rechter gehad, omdat ik een time out wilde met mijn vader vanwege het verleden dat ik hem niet wil zien, maar ik heb nog niks van de rechter gehoord en ik heb het gevoel dat die niet naar mij luistert, omdat ik pas over een half jaar 12 word. en ik heb ook nog een gezinsvoogd die ook al niet naar mij luistert en alleen maar naar mijn vader luistert. ik heb nu vakantie maar ik moet de laatste 3 weken van de vakantie naar mijn vader en hij wou met een boot helemaal naar Litouwen gaan, maar hij heeft nog geen eens aan mij gevraagd of ik dat wel wil.
Wat moet ik nu doen?

Groetjes Cynthia

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Isabelle
11 dagen geleden

Hoi Cynthia, wat heftig om te horen allemaal dit lijkt me erg vervelend voor je. Ik vind het erg knap dat je zo goed kan verwoorden wat er aan de hand is en vind het dapper dat jij je vraag hier stelt. Ik heb niet hetzelfde mee gemaakt, maar ben vroeger toen ik 12 jaar oud was wel naar de rechter toe geweest omdat ik mijn vader minder wilde zien. Zelf had ik ook het gevoel dat de rechter mij helemaal niet serieus nam en niet naar mij luisterde. Zelf moest ik toen ook lang wachten een antwoord van de… Lees verder »

Quinty
19 dagen geleden

Hoi lieve Cynthia,  Wat heb jij al een moeilijke dingen meegemaakt, je verhaal raakt me! Maar ik ben blij dat je een manier zoekt om ermee om te gaan en je hier bij Villa Pinedo terecht bent gekomen. Ik vind het rot om te lezen dat jij je niet gehoord voelt, dat is zeker geen fijn gevoel! Ik ga je proberen te helpen aan de hand van mijn eigen ervaring, Ik heb zelf dan geen ervaringen met een rechter of een gezinsvoogd, maar ik herken wel het gevoel dat je ouders niet naar je luisteren. Ik werd als kind ook… Lees verder »