Anoniem (11 jaar) in

Thuis voelen

ik voel me thuis bij mama maar niet bij papa

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
5 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Em
Em
3 dagen geleden

Hallo Anoniem,
wat vervelend dat je je niet thuis voelt bij je vader! ik heb hetzelfde alleen dan andersom. de sfeer bij mijn moeder is simpelweg niet prettig. ik denk dat je het er het beste met je ouders over kan hebben, en misschien kan je wel bij je moeder wonen en dat je je vader bezoekt als je daar behoefte aan hebt. meer advies kan ik niet geven, succes 🙂

Nienke
7 dagen geleden

Hee, Wat fijn dat je Villa Pinedo hebt gevonden en wat goed dat je hier je verhaal deelt! 🙂 ik herken mezelf heel erg in wat je zegt. Toen ik zo oud was als jij nu bent, voelde ik mezelf ook niet thuis bij mijn vader, maar wel bij mijn moeder. Ik was een paar dagen per week bij mijn vader, maar ik kon me er nooit echt thuis voelen. Ik vond het bij mijn moeder veel fijner. Ik ben nu 19 en woon nu alleen nog bij mijn moeder. Ik ga wel heel vaak langs bij mijn vader. Er… Lees verder »

Sun
Sun
7 dagen geleden

Hoi Anoniem, Vervelend dat je je niet thuis voelt bij een van je ouders! Ik heb zelf ook heel mijn leven lang mij het meest thuis gevoeld bij mijn mama, vooral omdat mijn echte vader eigenlijk al sinds het begin dat ik geboren was een andere vrouw had en vreemd ging. Ik ben vooral opgegroeid met mijn moeder en mijn opa/oma van haar kant. Dus ik begrijp je heel goed en het is echt normaal als je je meer thuis voelt bij je mama! Het is alleen wel belangrijk om te weten of je je op z’n minst veilig voelt… Lees verder »

Demi
7 dagen geleden

Hoi lieve jij, Wat vervelend dat je je niet thuis voelt bij papa! Ben je vaak bij je vader thuis? Ik heb mezelf ook wel eens niet thuis gevoeld. Dat was bij mijn moeder thuis omdat ik met haar best vaak ben verhuisd. Voor mij hielp het wel om er over te praten en samen met mijn moeder te kijken of we iets konden doen waardoor ik me er meer thuis zou voelen. Heb je weleens over dat gevoel gepraat met je moeder of vader? Het kan helpen om er een keer over te praten. Jou gevoel is ook voor… Lees verder »

Emma
8 dagen geleden

Hey! Ik weet niet precies wat je situatie is en wat de reden is dat je je niet thuis voelt bij je vader. Maar ik snap wel dat dit natuurlijk super vervelend is. Ik zat ook in een soort zelfde situatie en wat mij heeft geholpen is om er met mijn moeder over te praten. Dit zal misschien even lastig zijn maar uit eindelijk wel helpen. Het is fijn om het aan iemand te vertellen en wellicht ook samen met een oplossing te komen. Ook zou je moeder kunnen helpen het bespreekbaar te maken met je vader waardoor hij misschien… Lees verder »