Shawnee (13) in

Stiefvader bemoeit zich

Waarom bemoeit mijn stiefvader zich overal mee? Bijvoorbeeld: als ik vraag aan mijn moeder mag ik een snoepje zegt mijn moeder ja en mijn stiefvader nee en dan zegt mijn stiefvader eet fruit zegt mijn moeder heeft ze al gegeten zegt mijn stiefvader eet er dan maar nog é’én. Zo vervelend.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Saar
14 dagen geleden

Hey Shawnee! Fijn dat je het forum hebt gevonden en bedankt voor je vraag! Het is lastig wanneer je stiefvader bemoeit met dingen als je dat liever niet hebt. Zelf heb ik dit ook meegemaakt. Ook bij dat soort dingen als dat jij net beschrijft. Dan vroeg of zei ik iets tegen mij moeder en dan gaf hij antwoord… Dat vond ik altijd super irritant! Ik ben toen naar mijn moeder gegaan en heb er met haar over gesproken. Ik vond hem heel lief, maar vond hem niet zo lief wanneer hij met mij bemoeide. Mijn moeder is toen met… Lees verder »

Carlijn
15 dagen geleden

Dat is zo herkenbaar! Alleen is het niet goed wat hem. Hij hoort niet dingen over jou te bepalen. Tuurlijk, hij mag advies geven of zijn perspectief vertellen. Maar zo heftig er mee bemoeien dat hij keuzes maakt? Nee. Probeer het er met je moeder er over te hebben. Of misschien met z’n drietjes. Als hij dat niet accepteert is het niet jou schuld. Onthoud dat goed!