Danley (12) in

Slecht praten over andere ouder

Vind iemand het ook lastig als je ouders slecht over de ander praat?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

7 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
HENRICK
5 dagen geleden

Ja

Angel
14 dagen geleden

hoi Danley, ik heb precies de zelfde situatie. Mijn ouders zeggen steeds nare dingen over elkaar. Het kan helpen om het of te negeren of elke keer dat ze het doen ze erop te wijzen, ik gebruik zelf beide tips. Ik hoop dat het helpt!

Hannah De greve
16 dagen geleden

Ja

Fabienne
19 dagen geleden

Hii Danley,  Goed dat je deze vraag stelt zeg, want ik weet zeker dat zo veel kinderen dit lastig vinden! Stom he, als je ouders dit doen… Praten jouw ouders allebei slecht over elkaar, of is het vooral vanaf 1 kant?  Mijn ouders hebben dit vroeger ook gedaan… Vooral mijn moeder zei veel slechte dingen over mijn vader en ik vond het vreselijk om dit elke keer aan te moeten horen. Ik werd er best verdrietig van en ik wist niet zo goed wat ik ermee aan moest. Uiteindelijk heb ik besloten om bij mijn moeder aan te geven dat… Lees verder »

Danley
19 dagen geleden
Reply to  Fabienne

Fijn dat ik niet de enige ben en hoop dat andere kinderen ook iets met deze informatie kan!!

Louèn
20 dagen geleden

Hey Danley, Ja dat herken ik helaas heel goed, mijn ouders doen het ook al 7 jaar. En dan ook nog in combinatie dat mijn moeder en vader altijd wat anders zeggen en ik nooit weet wie er liegt en wie er eerlijk is, Misschien zou de open brief voor je ouders helpen, die staat op de website van Villa Pinedo. Die brief heeft bij mijn ouders totaal niet geholpen, ze deden er niets mee en zijn gewoon doorgegaan met ruziën, rechtzaken beginnen, slecht over elkaar praten, liegen, enzovoort. Ik hoop dat het bij jou tenminste wel dat het bij… Lees verder »

Danley
19 dagen geleden
Reply to  Louèn

Heel erg bedankt hiervoor louén;)