Juul (13) in

Problemen contact moeder

Ik heb grote problemen in het contact met mijn moeder. Ik woon al bijna een jaar fulltime bij mijn vader. Dat gaat prima maar mijn moeder wil mij weer terug. Ik zie na jaren strijd en een slopende rechtzaak met alle instanties erbij geen verbetering en ook weinig uitzicht meer op mijn relatie met haar… hoe ga ik hiermee om?? Welke stappen kan ik nog nemen?? Help!

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

5 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Romy
1 jaar geleden

Hoi Juul, Wat vervelend om te horen dat je zelf geen verbetering ziet. Maar super knap van je dat je dit durft te delen. Zelf heb ik ook geen contact meer met mijn moeder en dat vond ik toen der tijd (nu ook nog steeds) heel lastig. Ik lees dat je bij je vader woont en dat jou moeder je eigenlijk weer wilt zien. Maar eigenlijk is de vraag of jij dat zelf wel wilt. Want jij bent hier de belangrijkste in. Je hebt ook een rechtszaak meegemaakt en dat vraagt veel van je energie en ook in het contact… Lees verder »

Juul
1 jaar geleden
Reply to  Romy

Beste Romy,
Heel erg bedankt voor je bericht.
De kleine stapje is inderdaad een goede keuze.
Ik zal het mee gaan nemen in het proces met mijn moeder.
Nogmaals heel erg bedankt voor je hulp.
Ik zal het fijn vinden om wellicht nog een andere keer 1 op 1 te chatten.
Groetjes Juul.

Romy
1 jaar geleden
Reply to  Juul

Hoi Juul,
Super fijn dat het je kan helpen. Als je 1 op 1 wilt chatten kun je je altijd aanmelden. Ik vind het heel fijn en goed dat je hier over durft te praten.
Liefs

Rikky
1 jaar geleden

Hi Juul, Wat een nare situatie, en wat goed dat je het hier durft te delen. Je vraagt om wat tips voor de relatie met je moeder. Ik zelf heb het omgekeerde meegemaakt, en woonde juist fulltime bij mijn moeder en had grote problemen met mijn vader. Ik begrijp hoe moeilijk het kan zijn, en wil in elk geval even tegen je zeggen hoe knap het is dat je kiest waar jij je goed bij voelt, want dat is het allerbelangrijkste. JIJ gaat voor alles, echt waar! Nu wil je moeder jou weer terug bij haar thuis hebben, wat vanuit… Lees verder »

Juul
1 jaar geleden
Reply to  Rikky

Beste Rikky,
Super veel bedankt voor jou bericht.
Het schrijven is een heel goeie tip
Ik zal het gaan meenemen in mijn proces met mijn moeder.
Nogmaals bedankt.
Groetjes Juul.