Nynke (11) in

Piekergedachten over schuld

Hoe krijg je de gedagte weg te krijgen dat jij het hebt gedaan???

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Nina
9 dagen geleden

Hey lieve Nynke, het is een kleine kans dat het door jou komt. Meestal gaan je ouders scheiden omdat ze dan niet meer van elkaar houden, dusss dat betekend niet dat ze niet van jouw houden dus dan is het een kleine kans dat het door jouw komt! vraag het anders aan je ouders waarom ze nou eigenlijk zijn gaan scheiden! je kan altijd nog vragen of het misschien door jouw komt! Als de gedachtes daar na misschien toch niet verminderd zijn dan zou het miss helpen om een buddy te nemen..!

Joren
19 dagen geleden

Hee Nynke, Wat fijn dat je je vraag stelt en wat dapper dat je hiervoor hulp zoekt. Als ik je goed begrijp zijn er een hoop gedachten die in je hoofd spelen? Ik kan mij voorstellen dat de gedachte dat jij het hebt gedaan een hele vervelende gedachte is. Ik heb deze gedachten vroeger ook wel eens gehad en dit was niet makkelijk. Het is niet gek dat er allemaal verschillende gedachten in je hoofd aanwezig zijn. Gedachten zijn er de hele dag, leuke en minder leuke gedachten. Helaas overheersen nu je minder leuke gedachten. Het is goed om naar… Lees verder »

Dieuwke
19 dagen geleden

Hey lieve Nynke, Wat goed dat je het forum van Villa Pinedo hebt gevonden! Ik kan me heel erg goed voorstellen dat je de gedachte hebt dat jij het hebt gedaan. Ik denk zelfs dat bijna iedereen met gescheiden ouders dit wel eens denkt. Ik heb het zelf in het begin ook wel eens gedacht. Ik was 14 toen mijn ouders gingen scheiden en ik vond het ook heel erg verwarrend. Ik weet natuurlijk niet precies de reden waarom jij denkt dat jij het hebt gedaan, maar ik kan je een ding verzekeren: het is niet jouw schuld! Voor mij… Lees verder »