Gwen (15) in

Ouders ruzie

Hey ik ben over een weekje jarig maar mijn ouders hebben enorme ruzie. We hadden afgesproken om het samen te vieren te vieren maar lijkt me niet dat dat doorgaat. Iemand tips?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
V.
V.
21 dagen geleden

Hoi Gwen Fijn dat je het forum hebt gevonden en deze vraag hier stelt! Wat ik jou heel graag mee zou willen geven is dat jouw mening, zeker tijdens jouw eigen verjaardag, heel erg belangrijk is! Wat zou jij zelf graag willen met je verjaardag? Zou je dat ook graag samen willen vieren? Of vind je dat bijvoorbeeld een beetje ongemakkelijk en vier je het liever apart? Ik ben heel benieuwd hoe je dat zelf ziet! Ik vierde mijn verjaardag altijd met beide ouders, maar dat kwam ook omdat mijn ouders geen ruzie hadden. Ik heb een vriendinnetje waarvan haar… Lees verder »

Anouk
23 dagen geleden

Hoi Gwen, Wat ontzettend goed dat je deze vraag hier stelt. Ten eerst, alvast van harte gefeliciteerd! Zelf herken ik je situatie erg goed. Mijn ouders zijn 4 jaar geleden uit elkaar gegaan en al mijn opa’s en oma’s zijn ook gescheiden. Zij hebben nog steeds ruzie met elkaar en willen elkaar niet zien. Toen ik mijn verjaardag vierde vond ik dit altijd erg lastig. Ik wilde het liefst dat we het met z’n allen konden doen. Opa’s, oma’s, mijn ouders, iedereen gezellig bij elkaar. Ik hoopte altijd dat dit kon, maar merkte ook snel genoeg dat het hier niet… Lees verder »