Evelien (19) in

Op zoek naar een lotgenotengroep

Hallo,
Ik merk dat ik behoefte heb aan fysieke/op locatie lotgenotencontact. Als ik google vind ik vooral groepen voor kinderen tot 16 jaar. Weet iemand een lotgenotengroep waar je als 19-jarige terecht kan? Ik heb al een buddy πŸ™‚
Groetjes, Evelien

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Liselot
4 maanden geleden

Hey Evelien, Wat goed dat jij jouw vraag hebt gedeeld hier op het Forum van Villa Pinedo. Ik kan mij goed voorstellen dat je behoefte hebt aan lotgenoten contact, dit herken ik ook van mezelf een paar jaar geleden. Niets is namelijk fijner dan iemand die precies begrijpt wat jij voelt. Zelf heb ik veel herkenning en steun gevonden in het lezen van soortgelijke ervaringsverhalen. Daardoor had ik het gevoel dat ik niet alleen was, iets wat ik daarvoor wel altijd heb gedacht. Helaas ken ik zelf geen lotgenoten groepen van jouw leeftijd, maar ik kan je wel wat tips… Lees verder Β»

Evelien
4 maanden geleden
Reply to  Liselot

Dankjewel Liselot! Hier heb ik zeker wat aan πŸ™‚

Adriana
4 maanden geleden

Hoi Evelien
Er is in Nederland een lotgenotengroep waar je als je boven de 18 bent terechtkunt. De site heet slachtoffer hulp Nederland. Misschien heb er er wat aan. Je kan het eens opzoeken. Op de site staat alle informatie die je moet weten over de site. Je kunt er ook een vraag op stellen. Ik hoop dat je er wat aan hebt.
Doei
Adriana