Hazel (13) in

Onveilig bij moeder en stiefvader

Hoi! Ik ben Hazel, dit is niet m’n echte naam maar mensen hoeven niet te weten dat ik ook op dit forum zit. Nou ik woon dus bij m’n vader bijna een jaar. Omdat mijn stiefvader hele nare dingen bij me heeft gedaan (s€xu€l€ mishandling) mijn moeder wou me niet geloven en verwaarloosde me. Ik werd geslagen voordat ik het allemaal aan m’n moeder had verteld van m’n stiefvader. Ik heb een hele goede band met m’n vader, hij is er altijd voor me en als ik het lastig heb op school met concentreren vanwege flashbacks komt ie direct van z’n werk naar huis toe. Ookal hebben we niet superveel geld maakt papa tijd voor me vrij omdat zijn werkgever het niet uitmaakt omdat ze van de situatie weet. Ik ben echt heel veel bezig met gedachten over “wat als ik nu nog bij mama woonde” “komt het ooit goed?” “Ben ik het wel waard om te leven” en dat soort dingen. Ik zou een nieuwe therapeut krijgen alleen natuurlijk hebben ze de handtekening van m’n moeder nodig. M’n moeder zei gewoon nee. En dit is nog niet eens de helft van wat er is gebeurd. M’n moeder zet zo kleren aan de deur, ze heeft me achtervolgt, ze heeft een rechtszaak aangevraagd die binnenkort plaats vind. Ik voel me zo ongelofelijk k*t dat ik me niet meer mezelf voel. Ik heb een therapeut nodig. Maar dan ook echt een. Ik denk dat als ik niet snel hulp krijg dat ik dan me weer ga verstoppen. Ik heb dat van m’n stiefvader ongeveer 3/4 maanden geheim gehouden. Heeft iemand tips hoe ik even kan focussen op leuke dingen??

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Celeste
1 maand geleden

Hi lieve Hazel, Fijn dat je het Forum hebt kunnen vinden en wat stoer dat je je verhaal hier hebt gedeeld! Wat verdrietig om te lezen wat je hebt moeten meemaken bij je moeder en stiefvader thuis. Ik kan mij super goed voorstellen dat je je k*t voelt en dat je niet meer jezelf voelt na wat je hebt meegemaakt. Ik vind het heel knap dat je het hebt gedurfd om het uiteindelijk te vertellen wat jouw stiefvader heeft gedaan. Je schrijft dat je een hele goede band met je vader hebt, dat hij er altijd voor jou is en… Lees verder »

Emma
1 maand geleden

Hi lieve Hazel, Wat fijn dat je ons forum hebt gevonden en wat dapper dat je jouw verhaal met ons durft te delen. Ik lees over alle verdrietige dingen die je hebt moeten meemaken en ik begrijp heel goed dat je je daar heel slecht over kan kan voelen! Ik vind het dan ook helemaal niet gek dat je het daardoor soms lastig hebt op school! Wel vind ik het ontzettend fijn om te lezen dat de band met je vader zo sterk is en dat hij altijd voor je klaar staat!❤️ Je verdient het om door je moeder (en… Lees verder »