celine (11) in

Omgaan met ruzie

hebben jullie advies hoe ik er mee moet omgaan dat we elk weekend dat ik bij hem ben ruzie heb

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Liam
27 dagen geleden

Hoi Celine, Heel goed dat je dit op de forum durft te vragen, ik begrijp je heel goed, aangezien er een hele periode van mijn leven ongeveer elke weekend ruzie was bij mij in het gezin, en ik vond het echt irritant. De weekends waren voor mij eigenlijk niet eens ontspannend, maar het tegenovergestelde. Wat veel hielp bij mij is om het erover te hebben, je gevoelens aan je ouders uiten, vertellen hoe slecht het voor je voelt als ze elke weekend weer zitten te ruziën over alle kleine dingen. Dat hielp heel erg bij mij, want ze hadden het… Lees verder »

Zoé
1 maand geleden

Hi lieve Celine, Wat vervelend dat je dit ervaart. Ik kan je in ieder geval beloven dat je niet de enige bent die dit meemaakt. Ik kan me goed voorstellen dat je niet weet hoe je hier mee om moet gaan. Misschien ga je zelfs met tegenzin naar hem toe.. Ik weet nog toen er veel irritates waren tussen mijn moeder en mij, was het fijn om elkaar eerst even de ruimte te geven maar ook vooral om erover te praten. Dat luchtte op. Erover praten zorgt er voor dat jij je verhaal kan doen, maar ook de ander beter… Lees verder »

Noza
1 maand geleden

Hoi Celine, Wat goed dat je je gevoelens hier deelt. Ik begrijp dat het voor jou soms lastig is omdat je elk weekend ruzie hebt wanneer je bij je andere ouder bent. Dat is helemaal niet leuk, en ik snap dat je graag wilt dat de tijd samen fijn is. Ik wil je laten weten dat ik zelf ook in een soortgelijke situatie zat. Ik groeide op met mijn moeder en had weinig contact met mijn biologische vader. Dit begrijpen heeft me soms geholpen om met mijn gevoelens om te gaan. Wat je zou kunnen proberen is met je ouder… Lees verder »