Adriana (10) in

Nieuwe partners ontmoeten

Wat kan ik doen om niet meer zo veel aan de vriendin van mijn vader te denken? Het gaat al iets beter dan eerst. Maar mijn vader wil ook dat ik ze snel ontmoet en dat wil ik niet. Ik heb niks meer van de ontmoeting gehoord maar alsnog weet ik niet of ik ze nu pas later ga ontmoeten of dat ik ze binnenkort al ga ontmoeten. Hadden jullie dat ook?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Saar
1 maand geleden

  Hey Adriana! Wat fijn dat je het forum gevonden hebt. Ik kan me goed voorstellen dat je er veel mee in je hoofd zit. Ik snap dat je misschien wel benieuwd bent, maar er aan de andere kant ook nog helemaal niet klaar voor bent. Dat is heel normaal.   Ik heb dit zelf ook meegemaakt. Ik was aan de ene kant wel benieuwd naar hun nieuwe vriend/vriendin, maar wilde ze ook niet meteen al ontmoeten. Ik wilde eerst wat dingen horen van mijn ouders, een foto zien en vragen stellen. Zo kon ik er langzaam inkomen en wennen… Lees verder »

Fabiënne
1 maand geleden

Hoi Adriana, Eerst wil ik zeggen dat je echt een prachtige naam hebt! Verder snap ik helemaal wat je bedoelt. Het is spannend en ingewikkeld om een nieuwe vriend/vriendin van je ouders te ontmoeten. Dingen veranderen steeds voor je als je ouders gescheiden zijn. En dat kan zo onterecht voelen. Jij hebt niet de keuze gemaakt om ouders te hebben die gescheiden zijn, dus waarom zou jij al die veranderingen moeten meemaken? Als kind wil je een veilige basis hebben, mensen waarop jij kan vertrouwen en bij wie je je veilig voelt. En dan komt er ineens een vreemde persoon… Lees verder »

Amber
1 maand geleden

Hoi Adriana! Dank je wel voor je berichtje op het forum. Ik had dat ook! Toen mijn moeder een nieuwe vriend had wilde ze ook dat ik hem heel snel ging ontmoeten. Ik wilde dat nog helemaal niet. Maar mijn moeder was zo verliefd en zag het allemaal perfect, terwijl ik juist verdrietig was (en een beetje jaloers) omdat ik het gevoel had dat ik mijn moeder vanaf nu moest gaan delen. Ik heb tegen mijn moeder gezegd dat ik hem nog niet wilde ontmoeten en dat ik graag zelf aan wil geven wanneer ik er klaar voor ben. Ik… Lees verder »