Brigitte (16) in

Niet bij mijn vader wonen

Ik heb een probleem. Ik wil echt niet meer bij mn vader wonen. Al heel vaak aangegeven maar ik moet van hem naar hem toe elke 2 wk. Hoe kan ik dit het beste aanpakken. Ik wil ook geen ruzie.
Groetjes Jeannette

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

5 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Fay
Fay
12 dagen geleden

Hallo, ik zit in dezelfde situatie als jij. Zou hier ook wel graag antwoord op willen hebben.

Esmee
12 dagen geleden

Lieve Jeannette, Wat goed dat je een berichtje op het forum plaatst, super knap dat je dit zo durft te delen! Heel lastig dat je het gevoel hebt dat je niet meer bij jouw vader wil wonen. Dat is echt niet fijn! Ik wilde vroeger ook niet meer bij mijn vader slapen dus ik weet hoe vervelend dit kan zijn, vooral als je het gevoel hebt dat je wel moet gaan. Ook werd mijn vader gauw boos waardoor ik weleens bang voor hem was als ik dit soort dingen moest vertellen. Dat maakte het niet makkelijk want ik wilde ook… Lees verder »

Nikki
12 dagen geleden

Lieve Brigitte, Wat goed dat je je vraag stelt! Ik herken heel erg wat je schrijft; ik wilde ook niet meer bij m’n vader wonen vroeger. Ik moest om de twee weken een weekend naar hem toe. Hoe zit dat bij jou? Waarom wil je niet meer bij je vader wonen? Is er een reden dat je dat niet meer wil? Wat zou het fijner kunnen maken om naar hem toe te gaan? Wat voor mij heel erg heeft geholpen is om te bedenken wat ik graag zou willen. Dat was voor mij niet meer logeren, maar eens per twee… Lees verder »

Khadija
13 dagen geleden

Misschien kan je met je vader overleggen waarom je niet naar hem toe wilt en hem vragen waarom hij het zo belangrijk vind dat je komt. Succes!

adolf
13 dagen geleden

bel de kindertelefoon, zij kunnen je rechten vertellen, zo is het mij ook gelukt om uit mijn moeders huis te verhuizen