juno (12) in

Moet naar vader

nou kijk, ik woon dus bij me moeder maar op vrijdag moet ik slapen bij mijn vader maar mijn vader is deprisief. Ik moet vandaag weer maar ik heb er geen zin in. Het is wel een afspraak tussen mijn ouders. Wat moet ik doen?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Lars
17 dagen geleden

Ik zo proberen leuke dingen met hem te doen hopelijk woord hij minder depressief

Janne
20 dagen geleden

Hee lieve Juno, Wat goed dat je ons forum hebt gevonden en deze situatie deelt! Dat vind ik super knap! Zelf heb ik niet in precies dezelfde situatie gezeten, maar ik herken je gevoel wel. Bij mij is het namelijk zo dat ik standaard bij mijn vader woon, en af en toe afspreek met mijn moeder. Mijn moeder en ik hebben geen goede relatie dus soms heb ik, net als jij, echt geen zin om daar naartoe te gaan. Ik wil je bij deze een aantal tips geven, die mij hebben geholpen. Als eerste heeft het me geholpen om met… Lees verder »

Anne-Sophie
23 dagen geleden

Hoi Juno! Wat goed dat je hier een berichtje over plaatst op het forum! Zelf heb ik ook in zo’n situatie gezeten, dus ik snap goed hoe je je voelt. Ik snap dat het misschien lastig om het tegen je vader te zeggen dat je het niet fijn vindt om bij hem te slapen, maar dit is helaas wel het enige wat je kunt doen. Als je 12 bent moeten je ouders naar jouw wensen luisteren, maar dat betekent niet dat je ook echt zelf mag bepalen waar je woont. Het is dus belangrijk om goed aan je ouders uit… Lees verder »