Floor (14) in

Moeder verdrietig

Hey ik heb even een vraagje want ik heb tegen mijn pedagoog gezegd dat ik om de week naar mijn ouders wil maar mijn moeder is nu heel verdrietig en ik voel mij schuldig aan wat kan ik het beste doen??

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Danielle
1 jaar geleden

Hey lieve Floor, wat super dapper dat je je vraag hebt gedeeld op het forum van Villa Pinedo! Ik herken je situatie erg goed. Toen ik jouw leeftijd had, gingen mijn ouders ook uit elkaar. Zelf zat ik ook erg in de knoop met betrekking tot de omgangsregeling. Bij mij kon het bijvoorbeeld heel erg veranderen, dat ik ineens ook een andere omgangsregeling wilde. Dat is niet gek! Het is voor jou en ons allemaal vaak nog een nieuw en onwennig, daarin mag je best uitspreken wanneer je daarin iets wilt veranderen! Het is fijn als je dit uitspreekt, tegen… Lees verder »

Nynke
1 jaar geleden

Hey Floor, wat een super vervelende situatie! ): Ik kan me goed voorstellen dat je je nu schuldig voelt, het is natuurlijk niet fijn je moeder verdrietig te zien. Mijn moeder was vroeger vaak heel verdrietig en dan voelde ik mij super verantwoordelijk om haar blij te maken en te troosten. Maar dat was eigenlijk een gekke omgekeerde wereld, want zij zou juist mij moeten troosten en niet andersom! Ik werd er zelf ook erg verdrietig van. Heel goed dat je eerlijk tegen je pedagoog bent geweest en je wensen hebt uitgesproken, erg knap van je, ik ben trots op… Lees verder »